Koronavirus – nouzový stav – vláda ztratila 11 dnů.

Ve svých názorech jsem konzistentní. Bohužel je třeba rychlá opatření, kde jsou občané, kteří tvrdili, že chci stanné právo, že si nenechají zkazit dovolenou v Itálií, že si občané vyberou svobodu před domácím vězením.

Ministr Hamáček navrhoval vyhlášení nouzového režim už minulé pondělí, ale vláda to neodhlasovala. Nicméně naši představitelé říkají každý den něco jiného. Nemůžeme omezit občany jiných zemí v cestování, teď už zase můžeme. Neměli bychom si vytvářet zásoby, ale když skončíme v karanténě, tak nás mají zásobovat příbuzní a známí, ale s příbuznými a známými se stýkáme, takže pokud budeme v karanténě, tak asi budou v karanténě i oni. Vždy to, co právě řeknou, je skálopevná pravda.

 

Teď se ozvou filosofové, kteří opakují vždy to, co je právě oficiální.

 

Výlet do Itálie si udělali i senátoři a poslanci, kteří se neobejdou bez lyžovačky. Poslanec Gazdík, ten je jasný. Namistrovaný geniální učitel ze základní školy, který si přečetl jednu příručku o komunikaci, a vystačí si s ní do konce života.

 

Europoslanec Stanislav Polčák jel zastupovat své voliče do Bruselu, když se jej reportér České televize ptal, že prý má nějaké problémy, řekl zhruba: „Nebojte se, mám jen trochu zvýšenou teplotu.

 

B….c.

 

Z Pasrdubic pravý doktor přírodních věd.

Karel Vašíček

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Vašíček | čtvrtek 12.3.2020 16:59 | karma článku: 15,98 | přečteno: 631x