Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyjadřovat "naději", že prezident Trump snad umře na covid-19 je hodně chucpe.:-/Rv

0 0
možnosti
KV

prezident Trump je hrozbou pro mezinarodni komunitou, vyhrozuje vsem, ale hlavne, je to blbec. Kdyz byl pred 4 lety na Univerzite Pardubice prednaset prof. Jan Sokol, byvaly ministr a kandidat na prezidenta, tak na dotaz, zda si mysli, ze se stane prezidentem, rekl, ze se stat prezidentem nemuze, protoze je jaksi i..t

0 0
možnosti
Foto

Milý a všemi vážený pravý doktore přírodních věd, nevím, co jste napsal 13. září (zřejmě t.r.) a už vůbec netuším proč jakýsi Jiří Konrád označil váš příspěvek za úlet, protože nic z toho evidentně nebylo nic objevného a světadějného.

Čtu však, co jste napsal dnes, a abych se vyhnul plagiátorství hodnocení jakéhosi Jiřího Konrád, hodnotím váš výplod jako soustavu slov, nemající ve svém celku téměř žádnou historickou a logickou oporu a implikující triviální, leč Přiroděžel ploché události okresního formátu, následně vámi postavené na piedestal hodnotnosti a významnosti.

1 0
možnosti
KV

jasně, budete mě jako učitele matematiky školit v logice. Když jsem na začátku března uváděl, že by se měl omezit cestovní ruch, tak takoví akademici, jako jste Vy, psali, že si nenechají zkazit kvůli nějakému koronaviru dovolenou v Itálii. Když jsem začátkem března psal že je třeba vyhlásit nouzový stav a karanténu, tak stejní idioti psali, že si občané vyberou mezi svobodou a domácím vězení. Schválně se podívám na Vaše bláboly, pokud jste něco vyplodil. Na základě toho, co zde od února píši, mě Česká televize pozvala jako hosta do pořadu Máte slovo.

0 0
možnosti
JM

J82a71n 34M33a38r10e89k

9. 10. 2020 1:25

Jak to víte, že se Trump nedožije voleb? To je sice vaše zbožné přání, které napovídá něco o vašem charakteru. Dychtivě čekáte na smrt člověka kterého nenávidíte. A oni ti ameDričtí voliči nejsou zse tak pitomí, jak se je snažíte označit. Oni nadělali spoustu pitomostí, ale přece jen je to národ, který má snad nejvíce nositelů Nobelovy ceny a nejvíc vynálezů v oboru techniky. Třeba tomu Trumpovi nesaháte po kotníky.

2 0
možnosti
KV

jasně, Vy víte, že Trumpovi nesahám ani po kotníky. Chudak se horko těžko doplácal k bakaláři. Geniální podnikatel, který několikrát zbankrotoval. Není žádným úspěšným podnikatelem, zbohatl jeho otec, protože byl rovněž politický exponent. Podle jednoho procenta elit nelze usuzovat na to, jaké jsou kvality mas. Americké školství je objektivní negramotnost a my jsme se vydali americkou cestou. To kupodivu jako učitel vím rozhodně více než Vy

0 2
možnosti