Koronavirus den 15. - skoro vše se zavřelo – lidé vesele běhají po městě.

Dnešni Týdeník Pernštejn zveřejnil rozsáhlé informace z mého blogu. Www.tydenikpernstejn.cz  Archiv tisteneho vydani z dnešního dnešního  dne Macron se už rovněž definitivně zbláznil. Kritizuje státy zab opatření na hranicích.  

16:47: Nejnovější info: senáotr M. HIlšer před chvíli říkal na ČT24 uvádí, že u nás umírat lidé nebodou. Můžeme tedy být naprosto klidní. To nám fakt pomůže

 

Byl jsem na poště odeslat zásilku z mého shopu, klasicky roušku měla jediná úřednice na přepážce.

Byl jsem na nákupu v Bille na Náměsti Republiky, ani jedna prodavačka neměla roušku, zaměstnavatel se na to vykašlal, tak se na to vykašlaly také, nijak se nevybavily.

Fabulovaly, že potřebují respirátory, když stály  cca 60 Kč, tak se o to nezajímaly.

Je, myslím, příznačné, že nějaká stará blbá bába přede mnou utekla, když jsem měl roušku a rukavice.

Podobné zkušenosti jsem zažil cca před deseti lety, když byla ptačí chřipka a jezdili jsme do Psychiatrické léčebny v Bohnicích řešit spíše sociální problémy, a nosil jsem roušku, tak nějaké blbé staré báby blábolily, že se nechtějí nakazit „tou ptačí chřipkou“.

Na vysvětlenou: v nemocnici Vás léčí, ale nenechají Vás ani zavolat z mobilního telefonu, ani Vám nepomohou s tím, abyste včas zaplatili nájem, atd. Takže to řešil Spolek Kolumbus´, který pomáhal a radil pacientům v těchto a jiných podobných záležitostech.

Navštívil jsem lékarnu na Třídě Míru, zda mají roušky.

Nemají. Já jsem tam nepochybně včas dříve nakoupil roušky i rukavice latexové.

 

Ani jeden lékarník si za své ve vlastní lékárně nic nekoupil pro sebe. Když jsem jim říkal, že jsou blbci, že by si to nekoupili ani pro sebe, tak mi jeden ten blbec-lékarník říkal,. Že „Oni se obětují“.

 

Inu blbci, ano BLBCI.

 

Já kupodivu pochopitelně chodím v roušce a latexových rukavicích.

 

Někteří se docela baví, proč někdo nosí roušky, když to není povinné. Přece to nic není.

Je myslím příznačné, že není vybavená ani ministryně financí A. Schillerová

Outsourcing služeb státu pokračuje: chodil jsem na dietu po operaci na obědy do Domova důchodců, dnes nám řekli, že tam nemůžeme již chodit, kolega má dietu kvůli celiakii, ponechali jej svému osudu.

 

 

Jen tak mimochodem, ten letak, ktery prisel o vikendu, je k nicemu, velikost pisma je takova, ze to starsi lide neprectou

Karel Vašíček

Pravý doktor přírodních věd

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Vašíček | pondělí 16.3.2020 13:34 | karma článku: 15,34 | přečteno: 777x