;Koronavir den jedenactý - první nakažený z Pardubicka

2. března jsem na tomto místě, tedy na své blogu uváděl, že do týdne bude koronavir COVID-19 v Pardubicích a po celé republice.  

Bohužel jsem se více méně trefil. Tedy o jeden den. Nemocný je údajně důchodce, který si udělal výlet do Rakouska. Tedy další blbec, který to asi možná nevydržel bez lyžovačky.

Možná si na poslední chvíli rozmyslel cíl cesty a místo do Itálie, kde není teď příliš bezpečno, a zajel si na výlet zalyžovat do Rakouska.

 

Znovu stále totéž, myslícímu člověku je jasné, že má sedět na prdeli doma, a nerajsovat po světě.

 

Včera nějak vymizely komentátoři mého blogu, kteří blábolili, že trpím stihomamem, že oni si nenechají zkazit dovolenou v Itálii, že chci nastolit stanné právo, atp.

 

Jiní pronikaví géniové se domnívají, že oni se nákazy nebojí, že se s nakaženými lidmi nestýkají, že nám se to vyhne, že u nás nebudou umírat lidé.

 

Kdyby cestování chtiví spoluobčané seděli doma na zadku., kdyby stát zavedlo hlídky na hranicích před šesti týdny na hranicích a letištích, tak by se nám to asi určitě nevyhnulo, ale mohlo to přijít o pár týdnů později.

 

V dubnu či květnu by měly být známé výsledky testování léku na koronavir, jehož patent vlastní firma, se kterou spolupracoval doc. A. Holý, a tento lék je největším kandidátem na léčení nemoci.

 

Vzhledem k tomu, že pacient je z Pardubicka, a já mám opět příznaky nachlazení, tak jsem zvědavý, jak se budu cítit ráno, kdy bude zveřejněn tento blog.

 

Ono je vhodnější být spíše podezřívavější, než se chovat jako blbec a myslet si, že nás se to týkat nebude.

 

Pravý doktor přírodních věd z Pardubic

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Vašíček | středa 11.3.2020 7:14 | karma článku: 15,57 | přečteno: 494x