Koronavir – den 362.- od pondělí se mohou zaregistrovat další občané na očkování.

Od pondělí se budou moct zaregistrovat další zájemci o očkování. Bude se registrační systém opět hroutit? S největší pravděpodobností ano, rada bývalého programátora: s registrací nespěchejte. Situace se stále zhoršuje, pomůže jen

 

Od pondělí se budou moct zaregistrovat další zájemci o očkování. Bude se registrační systém opět hroutit? S největší pravděpodobností ano, rada bývalého programátora: s registrací nespěchejte.

Situace se stále zhoršuje, pomůže jen další zpřísnění?

 

 

 

 

Pokud jste učitelé nebo občané, starší než 75 let, mám pro Vás jednoduchou radu: nesnažte se na registrační systém vystartovat v pondělí v 8 hod. Je velmi pravděpodobné, že registrační systém v pondělí ráno bude mít opět problém, protože bude krátkodobě přetížený. Když odložíte registrace o několik dnů, nic neztratíte, chápu, že ti, kteří se chtějí naočkovat, spěchají s registrací, aby byli brzo očkovaní, ale někdy je lepší pár dnů počkat.

 

Co se týká aktuální situace, zdá se, že už nezbývá, než opatření ještě zpřísnit. Bohužel současná situace v nemocnicích se stále zhoršuje, takže nezbývá nic jiného, než zavřít i první dva ročníky základních škol a mateřské školy.

 

Koronavirem se podle zveřejňovaných údajů nakazilo již cca 34 tis. učitelů z cca celkem 160 tis. učitelů na základních a středních škol a cca 21 tis. učitelů na vysokých školách.

 

Pro vládu je velmi obtížné se rozhodovat, nepochybně se mohou obávat i toho, aby někdo nevyprovokoval veřejné nepokoje. Věřím, že u nás nejsou občané tak zbrklí jako jinde, aby vytloukali výlohy a zapalovali auta.

 

Před nedávnem jsme se dozvěděli, že onemocněl Vašík Klaus st. Nejsem křesťan, nepřeji mu nc ndobrého. Jak jsem uvedl před 14 dny v pořadu Máte slovo, Klaus je karikaturou politika.

 

Z Pardubic Karel Vašíček, pravý doktor přírodních věd, na rozdíl od těch zfalšovaných

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Vašíček | čtvrtek 25.2.2021 10:41 | karma článku: 11,79 | přečteno: 436x