Koronavir – den 359. - senátor Goláň v Interview na ČT24 lže jako když tiskne.

Teď jsem sledoval Interview na ČT24 rozhovor se senátorem Tomášem Goláňem. Pan senátor přišel s obvyklou demagogii, že vláda jedná chaoticky, zmateně atd. Ty bláboly již posloucháme deset měsíců.  

 

Pan senátor je chytrý jako radio, jako celá slavná opozice, která nás zásobuje frázemi a demagogií. Vláda prý si neví rady, opozice by si prý věděla rady.

 

Geniální senátor byl jedním z těch, kteří si před rokem zajeli zalyžovat na sever Itálie, dalším byli např. Petr Gazdík a Šárka Jelínková.

 

Nebylo to zakázané, takže vlastně o nic nejde, že? Tehdy již byla epdemií zasažená část Itálie, ale proč si neudělat výlet na hory, My na to máme, tak proč bychom si něco odepřeli. Je příznačné, jakými slinty na adresu vlády nás teď zásobují.

 

Přečtěte si, co o epidemi, tehdy vševěd Goláň napsal:

 

 

 

Počátkem března 2020 přitom na svém Twitteru nazval karanténu pro Čechy, kteří Itálii navštívili, za „uvalení domácího vězení pro 20 tisíc spoluobčanů“.

 

 

Tomáš Goláň

@golan_tomas

Už jsme měli vymřít na nemoc šílených krav,ptačí chřipku a kde co. Nic se nestalo.Stejně tak se nic nestane ani s koronavirem,protože ten se stane zase běžnou nemocí. Avšak těch 20 tis. lidí asi těžko někdy zapomene na to, jak je bezmocné vláda uvalila do přísného domácího vězení

 

8. března 2020 v 1:11, příspěvek archivován: 13. března 2020 v 8:48

 

    V dalším příspěvku uvedl: „Dle mého má tenhle humbuk odvést pozornost od korupčních kauz vlády a celého hnutí ANO a informací, které nám předala návštěva poslanců z parlamentu EU.“

     

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/senatori-poslanci-golan-jelinkova-gazdik-lyzovani-italie-koronavirus-karantena.A200313_538905_zlin-zpravy_ras

     

    Tomu se říká státnická moudrost, nejen Tomáše Goláně

     

    Z Pardubic pravý doktor přírodních věd Karel Vašíček

     

     

    Nominujte autora do ankety Bloger roku

    Autor: Karel Vašíček | pondělí 22.2.2021 19:21 | karma článku: 39,35 | přečteno: 1908x