Koronavir – den 227. - Zelená je tráva, hokej to je hra.

Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo, že kvůli epidemiologické situaci se přeruší profesionální soutěže a omezí se trénink. Co dělají naši tělocvikáři? Snaží se opatření obejít. 

. Na vlastním životě ani na životě jejich blízkých a zdraví a životě jiných jim zjevně nezáleží.

 

 

Představitel hokejového svazu včera v televizi říkal, že většina hokejistů již nakažená byla, nebo-li se tzv. promořili a tudíž by měli dostat výjimku a mohli by trénovat i uvnitř.

 

Informace ze studií, které jsou veřejně k dispozici, uvádějí, že se může znovu nakazit i ten, kdo se vyléčil a že nemůžeme příliš počítat s dlouhodobou imunitou.

 

https://www.osel.cz/11402-35-let-vyzkumu-koronavirovych-infekci-s-dlouhodobou-imunitou-nepocitejte.html

 

Nejdůležitějším společenských problémem zřejmě podle tělocvičných vědců je, aby mohli trénovat.

 

Trénovat mohou i teď, běhat doma kolem stolu nebo běhat kolem bloku domů.

 

Opakuje se situace na jaře, kdy tělocvikáři požadovali výjumku, aby se mohli připravovat. Myslícímu člověku bylo jasné, že olympiáda nebude a také nebyla.

 

Abych vysvětlil perex. Tělocvikáři jezdí trénovat do zahraničí. Ministr zdravotnictví řekl, že když lidé nebudou dodržovat pravidla, tak se situace nezlepší a budu se muset opatření zpřísnit.

 

V Maďarsku zavřeli hranice, kdyby náš stát zavřel hranice, tak by tzv. demokratická opozice jednohlasně řvala, že se omezují práva občanů, kteří se chtějí promořit.

 

Prosím Vás proto, fanděte našim tělocvičným vědcům, aby se jim podařilo promořit. Zdravotnictví je přece zdarma pro všechny, i pro tělocvikáře, kdyby se nakazili.

 

To ví velmi dobře i Velký ekonom z Prahy, „prof.“ Václav Klaus, který podle vlastních slov nepoužívá při lyžovačce přilbu, protože není povinná a on lyžuje dobře a ví, že neupadne.

 

Kdyby si nakřápl makovičku, tak se nechá odvézt na nějakou soukromou kliniku v zahraničí, kde mu makovičku nahradí ještě prázdnější, a tvrdil by, že to „vláda situaci nezvládla“

 

Zelená je tráva, sportovec je blb

 

Z Pardubic pravý doktor přírodních věd Karel Vašíček

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Vašíček | sobota 17.10.2020 15:05 | karma článku: 12,63 | přečteno: 394x