Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

To, že se nehrne do Bruselu, je bohužel jeho jediné a malinkaté plus. Pro většinu národa je strašně důležité, že tento projev bude opravdu, ale opravdu jeho posledním. Doufejme jen, že z vysoké politiky odejde úplně a doufejme, že se o jeho životní a politické dílo, začnou zajímat fundovaní a nestranní politologové a možná by na to mohla mrknout trochu důkladněji i policie. Za jeho ministrování se děly velice zajímavé věci s našemi korunkami. A zákony za jeho předsedání vládě, byly rovněž tak nějak pokřivené.

0 0
možnosti
SB

Na Klausův projev nečeká celý svět. On také v podstatě neřekne nic, co by miliony rozumně uvažujících lidí nevěděly i bez něho. On není nějaký objevitel nebo jasnozřivec. To, co říká, ví hodně lidí i bez něho. On je však jediným politikem ve vysoké státní funkci některé ze zemí EU, který pravdu otevřeně formuluje.

Pan Vašíček jej může zesměšňovat libovolným způsobem. Bohužel i on jednou pozná, že Klaus měl pravdu. Dopady bruselských nesmyslů totiž dopadnou i na pana Vašíčka.

1 5
možnosti
JL

A ja blazen mzslel, ze Kim cong-il je po smrti, a najednou mu mam psat mail.

1 4
možnosti
VS

Hodte na nej sit. To je schiza jako poleno. Ten uz muze byt nebezpecny pro okoli.

3 3
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik