Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J68i30ř54í 27V14o50l60e77k

16. 7. 2013 1:02

je mi z vás zle.

0 2
možnosti
DD

No, mně je hodně zle z pana Schwarzenberga.

1 0
možnosti
TH

"Co se týká vzdělanosti, chtěl bych Jeho knížecí Milost požádat, ať předloží diplom, žádný ovšem nemá."

Fakt takhle kadrujete? ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
DD

Kádruje? Nevíte o čem mluvíte (píšete), omlouvá vás jenom mládí a nezkušenost s opravdovým kádrováním. Né že bych vám to přál, ale to byste koukala ... :-)

0 0
možnosti
TH

Neco o te korupci , citat z vaseho linku:

WStalo se to před dvaceti lety. Karel Schwarzenberg se tehdy u českých úřadů ucházel o navrácení majetku svých předků. A jeden z úředníků naznačoval, že restituci může protáhnout na léta, pokud mu ovšem kníže nepůjde na ruku. "Bylo to velmi dávno. V době, kdy jsem nebyl tak známý jako nyní. Byl jsem v úplně jiné situaci. Ten úředník prostě seděl na šanonu a na tom, jak rychle vše dopadne, bylo závislých víc věcí i lidí. Já už jsem to na sebe kdysi řekl, ale to si asi novináři nepamatují," popsal on-line deníku TÝDEN.CZ Schwarzenberg.

Někdejší kancléř prezidenta Václava Havla a nyní šéf TOP 09 ustoupil. A úředníkovi, který od něj žádal "něco navíc" za svoji práci, vyhověl. 

Me to pripada jako sproste vydirani os ceskeho urednika.

0 1
možnosti
DD

Ale vůbec né, paní Balcarova! Jde pouze a jenom a korupci v podání pana Schwarcenberga, které se dopustil, aby se dostal k majetkům. Tento člověk nejenom že musí úplně "z kola ven", ale nikdy se neměl do "kola" dostat. Podvodem získal vše v této republice a ještě jí neskutečně škodil a škodí dál. Jeho poslední "žalování" Rakouským novinářům je jeden z jeho nejodpornějších činů. Nezaslouží si naše občanství.Rv

1 0
možnosti
DH

Poslanec Schwarcenberg nevydýchal prezidentskou prohru, tak bude odteď pomlouvat ČR všude ve světě a poslanec Kalousek nevydýchal, že už nebude ministrem, mimochodem on nikdy nebyl pouze poslancem, vždy měl nějaké funkce, tak taky kope kolem sebe. Prostě ten držkopád hoši nějak nemůžou strávit.;-)

2 1
možnosti
KB

On chrápal, i když v parlamentu mluvil Kalousek. Obávam se, že chrápe i v OSN a i v případech, že mluví maximálně pravicoví, tudíž podle Schwarzenerga rozumní politici.

2 0
možnosti
DP

D38a87d76a48k 89P50e61t21r

14. 7. 2013 18:44

Máte karmu a obdiv. Chlape, vy máte ale odvahu. A na víc se divím, že  váš názor prošil sítem iDNES.

4 0
možnosti
JH

J93a43n 27H24l56e68d34í58k

14. 7. 2013 15:56

1)) diplom obzvláště v Česku-- neznamená vzdělání ani inteligenci

2)) ZEMAN těsně před volbami řekl v přímém přenosu v ČT:: a) - Bohdalová mi pláče do mobilu, že jí vyhrožují za láskyplný projev k mé osobě, b)- podporuje mě Fischer a kámoš Franz, c)- Schwarzbrg v Čimelicích zdražil nájem a Táňu Bílou vyhodil (lež), d)- prý se Smoljak obrací v hrobě nad postojem Svěráka (Smoljak naopak velký kamarád KS, e)- Zemanův tým se snažil zkorumpovat Hanáka, f)- Zeman tvrdil že na zámku má KS Hackenkreuze-- přitom Hardegg 287 roků Schwarzbrg nepatří!!, g)- Zeman se holedbal, že Šloufa odstřihl, což redaktoři dokázali, že ne, h)- Zeman lhal, že v Brits listech četl, že Posselt KS chválil za postoj k Beneš dekretům--- odvoláno, ch)- Zemanovi se neférově zdařila past na KS--ohledně Beneš.dekr., Schwarzenberg pouze prohlásil, že v roce 2013 by Beneš nemohl už 3,5 milion.národ beztrestně vyhnat-- kolektivní vina za narození.

2 7
možnosti
JV

J95i50ř37í 61V25o34l57e78k

14. 7. 2013 16:11

Ať je Zeman jaký chce, hloupý není, přesně věděl o jaké voliče bojuje, a co od něj chtějí slyšet, tak jim to dal. Nakonec sám prohlásil, že 1/3 lidí žijících v ČR jsou hlupáci, a podle volebních výsledků to trefil celkem přesně.

0 6
možnosti
LC

Autore , ještě jste zapomněl na aféru p.Čunka  , kdy jeho milost před celým národem prohlásíl , že když forenzní audit neprokáže , že p.Čunek je nevinný , tak že nemůže  s takovým člověkem být v jedné vládě. Audit neprokázal Čunkovou nevinu , přesto jeho milost neráčila dodržet slovo a neráčila odstoupit.Do té doby jsem knížeti Schwanzenberkovi věřil,od té doby mu nevěřím ani slovo a bohužel mně neustále utvrzuje v přesvědčení , že je to lhář , korupčník ( zloděj ) a podvodník. On a jeho guerilla chtěli v prezidentských volbách uzurpovat moc pro sebe a jeho germanské soukmenovce a s titulu funkce napomáhat dorozkrádení České republiky. A že tady měl dostatek uplacených českých občanů ve vysokých funkcích , ochotných při této rozkrádačce spolupracovat , svědčí i současný proces postupného vyšetřování a věřím , že i usvědčení těchto lumpů. Lítují toho , že mně při předvolební kampani zklamali lidé , kterých jsem si vážil, především umělců .;-O8-o

12 3
možnosti
MM

No jo s Veseckou byli všichni nevinní.;-D

3 0
možnosti
PK

Technicky - šlo o Teslu Mirovice.

1 0
možnosti