Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vesmír začal existovat při jediné obrovské explozi energie a světla, kterou nyní označujeme jako velký třesk. Byl to počátek všeho, co existuje. Počátek existence vesmíru, počátek existence prostoru a dokonce počátek samotného času.Nic, co dnes pozorujeme, před tímto okamžikem neexistovalo.Vznik toho všeho navíc způsobilo něco, co stálo mimo čas, mimo prostor a mimo hmotu. Fakt, že náš vesmír má počátek a neexistoval vždy, představuje pro vědce závažný problém pro který nemají vysvětlení. Jak je Bibli : Bůh řekl budiž světlo a bylo světlo.

0 1
možnosti

Jenže v Bibli také je, že byla Země stvořena dřív než Slunce. Souhlasíte?

0 0
možnosti
Foto

Bůh stvořil nebi a pak zemi..Když bylo nebe muselo být i slunce. Tak je to v Bibli. Podotýkám, že jsem nevěřící a víře nerozumím.

0 0
možnosti

Ale kdepak. Až po stvoření Země se hovoří o stvoření nebeských světel, včetně Slunce a Měsíce. Přečtěte si znovu Genesis.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se díváte v televizi na zahraniční pořady o vesmíru, kde vystupují vědci od Japonska až po USA, tak drtivá většina vědců tvrdí, že ve vesmíru je mnoho rozumu a že to, co je ve vesmíru nemohlo vzniknout náhodně.

0 0
možnosti

Na ty pořady se dívám, ale zpravidla se náboženské tématice nevěnují. Věnují se popisu vesmíru. Možná mi ale něco uniklo - můžete dát příklad takového pořadu, kde to bylo řečeno?

0 0
možnosti
JK

Možná pro některé ano, ale Vatikán uznává možnost vzniku Vesmíru velkým třeskem. Jen předpokládá, že to byla Boží vůle.

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 722x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik