Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

23. 3. 2012 11:22
Je to celé slátanina

Mícháte vše dohromady komunální politiky v Praze s kuponovkou a se současným stavem. Nebylo tu toho dost vpořádku a stále není, ale míchat se to nedá.

Že vládu podporuje jen 15% obyvatel je průzkum k ničemu. Vlády se mění podle toho, komu dá podporu parlament a ten se běžně volí každé 4 roky. Je celkem normální, že v mezidobí každé vládě klesají preference.

Všichni víme, kdo tu kašle na voliče, ale když dojde na volby, tak tyto 2 největší strany zas dostanou kolem 30% hlasů. Tak co chceme. Dokud se najde dostatek blbců, kteří je budou stále volit, tak se z toho nikdy nevyhrabem. Třeba by se pak probrala i policie a soudy, aby se konečně něco vyšetřilo a viníci šli pěkně do chládečku, pochopitelně s poviností vrátit vše nakradené a uhradit způsobené škody.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

23. 3. 2012 10:30
Máte v tom neuvěřitelný časový bordel.

"Samotná kuponová privatizace a investičními fondy bez pravidel hry. Následné černé díry ve zkrachovalých bankách, Lehké topné oleje, Mostecká uhelná, Trend, H-systém, Čepro a Setuza. Open card, plzeňská práva a Lesy České republiky. Tahle vláda samozřejmě za nic nemůže".

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

23. 3. 2012 10:35
Re: Máte v tom neuvěřitelný časový bordel.

Bordel nebordel, ale ma pravdu, ze se nachazime v  (  .  )

2 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 3. 2012 10:22
Vláda má mandát pokračovat

O mandátu vlády nerozhodují ankety (pofidérních agentur, přinášejících výsledky lichotící objednatelům).  O mandátu vlády rozhoduje hlasování v demokraticky zvoleném parlamentu. Alespoň ve všech parlamentních demokraciích. A vlády odstupují jedině v případě, že parlamentní podporu nemají (jedno, zda to zjistí hlasováním, nebo dříve než nastane).

Mimochodem:  Kdo by měl mít podle vás mandát? Nebo jste na tom jako Paroubek v březnu 2009.  Pomlouváte, shazujete, ale řešení nemáte.

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

23. 3. 2012 10:29
Re: Vláda má mandát pokračovat

to má svou logiku,pokud vládnoucí strany dodržují to,co naslibovaly před volbama.

Takže se svou agitkou neuspějete - vystupujete na ochranu pokrytců a lhářů ...

0 0
možnosti