Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokracie je umě maskované násilí a zlo.   Pokud společnost nepřejde na jiný systém tak nás demokracie zničí.

1 0
možnosti
MS

Dobrý den, souhlasím s vámi zcela. Jen mám malý dovětek. Píšete: "Jenomže vždy narážím na to, že žijeme v Čechách". Zde mám výhradu. "Čechy" jsou jednou z částí České republiky (zkráceně také Česka), zrovna tak jako Morava a Slezsko. Nepřekvapí mne, že cizinci a ani většina mladých Slováků už toto nerozlišuje, ale mrzí mne, že toto nesprávné pojmenování Česka používají mnozí Češi, a to i dříve narození.

Přeji mnoho dalších zajímavých příspěvků do blogu.

0 0
možnosti
JP

Pokud mne paměť neklame, tak povodňový primátor byl Kasl, se kterým jsem byl v době povodní na dovolené Tunisu. Ne že bychom byly spolu v jednom hotelu, ba ani v stejné destinaci i termín byl trochu jiný, ale jen  zemi jsme měli  společnosu

0 0
možnosti
MR

Bohužel je to nástroj  jak člověka "šikanovat", nebo mu udělat problém. V naší postsocialistické společnosti, je potřeba pečlivě volit jaké nástroje dáváme do rukou občanů, zde je trochu jiná perspektiva než na západě. Zde pořád vládne ono socialistické maloměšťácké a úzkoprsé chování z 70-80 let.  Postačí shlédnout film "Zítra to roztočíme drahoušku" . Osobně jsem tento "trest" pocítil ... .

1 0
možnosti