Diskuse

Tak nevím ...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vmt

28. 8. 2012 8:58
Další chudák důchodce.

A takových mám na benzince frontu celý den. Auta za půl mega, útrata tisíc až dva a nářek na chudobu a zasněné vzpomínání, jak za komoušů bylo líp. Nezávidím jim. Tak si otravovat zbytek života blbou náladou bych opravdu nechtěla. Vždycky jim říkám, že houno vědí, co je bída, ale mohou se jí docela dobře dočkat až to vezme do ruky šavlozubý Bohouš a jeho oranžový betlém.

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

28. 8. 2012 9:20
Re: Další chudák důchodce.

jsem si vzpomněla na tu starou definici chudého důchodce:

nemá peníze na benzín, aby mohl zajet autem na chatu.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 8. 2012 8:48
no když nevíte,tak se zeptejte

Kdo asi jenom tak jezdí autem tam a zpátky aby bezdůvodně promrhal benzín? Dneska je pro většinu lidí auto existenční nutnost. Mnozí mají zaměstnání buď na druhém konci města nebo dokonce zcela v jiném městě,podnikatelé musí sjezdit světa kraj aby sehnali a taky zpracovali zakázky, ubývá drobných obchůdků a hypermarkety se přesouvají za města kam za nimi musí lidé dojíždět..dnes už není nezvyk dijíždět třeba i za doktorem a do nemocnice....Tak co s tím?

0 0
možnosti
RK

romualda

28. 8. 2012 9:22
Re: no když nevíte,tak se zeptejte

Souhlasím, nicméně někdy je to jen o zpohodlnělosti, že lidé používají auto i tam, kde by mohli klidně použít veřejnou dopravu (kde jsou optimální spoje) nebo jednou jít pěšky, na kole...osobně znám takové lidi, třeba kluka, který říká, že si na auto moc zvykl, i když mu to spotřebuje 10 l/100 km, kdysi sestra chodila s přítelem, který za ní jednou nemohl přijet, protože neměl k dispozici auto a autobusem nejel už tak 5 let...a mohl bych pokračovat.

0 0
možnosti