Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

myslim, ze veta z blogu tucne vytistena..

XJe nesmysl, že by Romové dostávali přehnané dávky. Jestliže jsou dávky vypláceny špatně, může za to úředník. Že někteří Romové jezdí pro dávky v moderních a drahých autech se pravděpodobně stalo, možná se to stalo vícekrát, ale je to věcí toho daného úředníka, aby si to zjistil a dávky odebral.“X

Je pravdiva. Pokud nekomu davky neprislusi a presto je dostane, nebo jsou prehnane, tak je to v kompetenci uredniku, kteri jsou za to placeni.

2 0
možnosti

úředník a většinou úřednice se bojí. Neslyšela jste o napadení těch úřednic?To není nad dávkami žádná kontrola? Pokud se platí nájem za ubytovny v přehnaných částkách (a to se děje), pak to není vina úřednice, ale zákona.

4 0
možnosti
JH

J84a48n 61H55l13e27d96í33k

21. 9. 2013 12:01

voliči jsou tupí---proč?-- protože parlamentní strany za 24 roků nicnedělání, hádání a stálého  urážení v cigáns.otázce NIČEHO nedosáhli,---- a přesto půjdou jak hejno opic OPĚT vhodit voleb.lístek své zavedené partaji.

Takže KDE JE VINA??--- PRAMEN hněvu?? -- u cigánů ne,-- ti se chovají tak, jak jim zobák narost, tak, co jim poslanci umožňují,--- vaši poslanci--- vámi zvolení !

3 0
možnosti
JH

J56i55ř56í 56H21o32l61ý

21. 9. 2013 11:59

Cikán má právo nepracovat. 

A já mám právo neplatit mu dávky!!

4 1
možnosti

Tak to jste na omylu. Vy máte povinnost platit daně a z těch (i vašich) se platí dávky.

2 0
možnosti

Že je špatně nastavený systém (a to nejen sociální) je bezesporu pravda ale to se netýká jen Romů. Mně na př. vytočilo to, že krádež do 5000Kč je pouze přestupek. Z hlediska nízkopříjmové rodiny s příjmem 12000Kč čistého, nebo důchodce (průměr cca 10000Kč - vzhledem k tomu, že je to průměr, tak většina má méně) je to polovina příjmu a po zaplacení nájmu nezbývá na potraviny. Nejspíš je málo kriminálů, kde by tito, nyní přestupníci, pohodlně žili a nemohli dál krást a tímhle to bylo vyřešeno..

7 0
možnosti
Foto

O57t18a56k35a29r 47S53e31k75l

21. 9. 2013 10:43

Romská ( chcete-li cikánská) otázka se bezúspěšně řeší v Evropě od příchodu tohoto etnika ve středověku. Obávám se , že augerechnet my to taky nevyřešíme. Je třeba se s tím smířit , brát to jako fakt . Komáři koušou , komunisti škodí a Romové jsou Romové. S tím se holt nedá nic dělat.:-)

1 7
možnosti
Foto

N89e82l56a 29P98a91l40o20v86á

21. 9. 2013 11:09

Na komáry je Biolit L - nikdo, a jsem přesvědčená, že ani Vy, se nenechá dobrovolně štípat a neřekne smířeně, že komáři jsou holt takoví. Komunisty nemusíme volit, a stejně tak si nemusíme nechat líbit pokálenou rohožku a noční řev.

Já bych tak smířlivá, jako Vy, nebyla...;-)

22 0
možnosti
DK

Vcera jsem byl v Polsku v Chalupkach pro parapety...byla tam spousta Cechu a jedna pani hovorila s prodavackou na ruzna temata, zjevne se dobre znaly a mimo jine se Polky zepala, zda se u nich taky tak hrozne krade...Polka obratila oci v sloup, mavla rukou a rekla neco jako "a jak!"...pak se chvili odmlcela a rekla "no ale vetsinu tech kradezi pachaji cikani"...pani se zeptala "a vy tady v Polsku mate take cikany?", Polka reagovala "ne ne, k nam jezdi krast ti vasi...".

18 0
možnosti
Foto

Naprosto s vámi souhlasím pane kolego,

spousta organizací pracují na naši problematice s nulovým účinkem, ale s vlastními obrov..zisky- mají tedy práci na dobu NEURČITOU, NA ROZDÍL ODE MNE. Totéž úředníci, přesně!! Když jsem hledal práci, tak si zjistili že mám auto a tedy žádné příspěvky, nenapadlo mne, že to spolu souvisí, ale SOUHLASIL JSEM S TAKOVÝM POSTUPEM. bRIGÁDNIČIL A DÁLE ČEKAL BEZ PENĚZ. nikdo MI NIC NEDAL A MYSLÍM ŽE NEJSEM A NEBUDU JEDINÝ ČLOVĚK V TAKOVÉ SITUACI, KAŽDÝ SE MÁ O SEBE POSTARAT, MŮŽE LI.

Víte co je morbidní, že jako důchodce vidíte to co by měli vědět ty troubové nahoře, pojmenovat a řešit, NÉ JEN STÁLE SEPISOVAT A OPISOVAT, NEBOŤ TY DOSAZENÍ TOMU NEROZUMÍ, TOMU VĚŘTE, ONI NEPOTŘEBUJÍ CHYTRÉ LIDI Z NAŠICH ŘAD.! Je ale také pravda, že jsme mezi sebou hodně rozhádáni a pomlouváni, a tedy ani JÁ:-) se nikam nedostanu z několika důvodů. Nebyl jsem člen KSČ ( VĚTŠINA NAŠICH POHLAVÁRŮ ANO), dále nejsem podplatitelný a nehraji si na důležitého a jsem zvyklý pracovat tvrdě. A to se nezlobte, nechce ani v majoritní společnosti, ale ani u nás.Bohužel!!![>-]EU

9 0
možnosti
Foto

V diskusi s reálnými cikány jsem zaslechl názor: „…všichni přece dostávají sociální dávky. Bílí nám ale právo na naše dávky upírají.“ To je meritum!

15 0
možnosti