Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mard

20. 3. 2012 23:17
Pane autore, myslím že máte chybný názor!

To že pan Kalouse řekl že Holešovská výzva smrdí nacismem, je myslím v pořádku. Rovněž i já se domnívám že tomu tak je. Všude vlajky, trvalé vyřvávání "Kdož sú boží bojovníci", to není žádný Eurounijní směr, ale nacionalismus. A požadavky, jako kdyby někdo opsal Hitlerovy báboly z Mnichovských pivnic. A to že demonstrace byla svolána zrovna jakoby náhodou na výročí okupace Československa hitlerovskými hordami, je sakra velká náhoda.

Chybou ale je, že si mínění pana Kalouska berete osobně. Já se nedomnívám že všichni, kteří byli na náměstích demonstrovat mají blízko k nacismu. Ti kteří věřili Hitlerovi, také chtěli jen lepší život, potrestní politiků Výmarské republiky, spravedlnost a lepší podmínky pro chudé. Stejně tak u nás, mnoho lidí uvěřilo blábolů Holešovské výzvy a netušilo, co je jejich pravou podstatou. Takže se nemusíte čílit, jste jen jeden z mnoha, jste poměry znechucen stejně jako já a jen vaše větší vnímavost na reklamu vás dovedla na náměstí a mě k odmítání této výzvy.

0 0
možnosti
8

837

20. 3. 2012 16:57
Ta holešovická výzva

to je velmi a velmi mylně orientované, protestovat proti hochštaplerům typu Kalouska to je neskutečně vážné ohrožení naší kalouskovsko - zlodějské demogracie.

Ti lidé jsou snad hluší a slepí proč protestují takto mylně a nedemograticky když jim naše media denně servírují to skutečné korupční zlo naší demogracie, je to přece Bárta, Dobeš, John, ti sice ještě žádné stovky miliard nerozkradli ale jak vypátral statečný soudruh Kmenta tak určitě chtěli.  Proti těmhle zloduchům kdyby lidé vyšli do ulic tak i Kalousek se Steigerwaldem, Komárkem a Bendovou budou tleskat, chválit a velebit tento vysoce demogratický protest proti zlu přicházejícímu z VV.  :-)

0 0
možnosti
LV

baloun

20. 3. 2012 16:19
Vy jste tahle slova ne slýchali,

vy jste je navlečeni v modrých košilích ČSM hezky nahlas na povel svých starších soudruhů vyřvávali. A setsakra jste si dávali záležet, abyste byli slyšet. Aby starší soudruzi měli radost.... Když měli starší soudruzi radost, nemuseli jste se třást, co bude zítra, jestli vás nepošlou do dolů nebo do pohraničí...

Tak teď nedělejte hrdinu jenom proto, že se to může!

1 0
možnosti
M

milanalois

20. 3. 2012 17:08
Di ty brepto

;-D

Vaše představy o životě za sociálsmu jsou velice pozoruhodné. To jste čerpal z nějaké Mateřídoušky či co...

0 0
možnosti
VH

Stará kára

20. 3. 2012 15:20
Ale ti lidé chtějí rozbít demokratický systém

(alespoň podle Holešovské výzvy soudě).

  Svrhnout vládu - dobře, třeba jí donutí k demisi. A pak? Vládu odborníků!!! Jak - ústavní, demokratickou cestou? V parlamentu má většinu koalice. Proč by poslouchala, koho Popelka považuje za odborníka?

  Pokud to nemá být opět Nečasova vláda - kdo ji jmenuje. Kdo jí vysloví důvěru?  Bez rozbití demokratického systému to těžko půjde.

2 0
možnosti
SN

kuča

20. 3. 2012 14:29
Kalousek je vždycky o jeden tah v předu.....

:-) rozvedl se, milenku(kromě alkoholu nemá, ale to je i moje slabost), všechen majetek nechal ženě a dětem. Preventivně, začíná tušit problémy i když se pořád tváří jako suverén! Ale má čich, ví, že to bude pokračovat! !!

3 0
možnosti
H

Halfunx

20. 3. 2012 14:43
Re: Kalousek je vždycky o jeden tah v předu.....

teď se tluču do hlavy, že mě to taky nenapadlo ;-D

0 0
možnosti
B

brooke

20. 3. 2012 14:14
Vážený autore,

Jestli si myslíte,stejně jako 70% tohoto bezpáteřního a z.uervenýho národa, že ministr financí vyrábí peníze a  a rozdává je lidem, tak běžte raději krmit ty holuby. Ministr financí dohlíží na výběr daní a na základě sněmovnou schváleného státního rozpočtu , což je zákon, hlídá jeho plnění, V případě, že ekonimické ukazatele alarmují neplnění státního rozpočtu, je poviností ministra financí připravit taková opatření, která by k plnšní vedla. To jen na okraj. Pak bych si dovolil 5 vět, které by si měli všichni, co chtějí radikální změny,  přečíst.. Věty nabízím v dalším příspěvku

3 0
možnosti
B

brooke

20. 3. 2012 14:19
Re: Vážený autore,

1 Nemůžete legislativou udělat z chudých prosperující a z prosperující

legislativně odstavit od příjmů . 2. Co dodstane jeden člověk, aniž by si to odpracoval, to musí opracovat jiný člověk, aniž by za tuto činnost obdržel odměnu. 3. Vláda nemůže dát nikomu nic, aniž by si to dříve nevzala od někoho jiného. 4 Nelze rozmnožit bohatství tím, že se rozdělí. 5. Jestliže si polovina lidí představuje, že se druhá polovina o ně musí postarat a když druhá polovina lůidí zjistí, že není dobrépracovat, protože někdo jiný bezpracně dostane to co oni vytvořili, tak je to začátek konce každého národa

2 0
možnosti
JC

Jarcho

20. 3. 2012 13:35
Každý, kdo je proti vládě, je nácek.

To je přece jasné. Kdo nejde s námi, jde proti nám a je to fašoun a nácek a my ho za to zavřeme, až zčerná, i kdyby se provinil jenom tykadly na plakátu.

4 0
možnosti
B

brooke

20. 3. 2012 14:27
Re: Každý, kdo je proti vládě, je nácek.

Kdo nesouhlasí s Holešovskou výzvou je tedy podle vás CO?????

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

20. 3. 2012 13:35
Tak nějak

1 0
možnosti
V

vipeeer5

20. 3. 2012 13:33
Výzva

Ale ona Holešovská výzva nic jiného, než chaotický výkřik není.....

2 0
možnosti
JL

blueheart

20. 3. 2012 13:29
protřelý redaktor griloval

Takáč prostě dělal svou práci, J. Popelka prostě nebyl na Hydepark a vůbec na interview o politice připraven. Den na to seděl na jeho místě zkušený novinář a řekl, že Popelka vůbec netuší, co je to politika. To je trochý blbý, když chce dělat politiku a neumí to. ...Jinak tlak na nemravnou, diletantskou vládu podporuji a Kalousek se dopustil unfair obvinění s tím malířem pokojů - což nás u člověka jeho charakteru a profilu těžko může překvapit. myslím, že už brzo zkolabuje nebo se zblázní. Je pod tlakem.

3 0
možnosti
VH

Stará kára

20. 3. 2012 15:27
Re: protřelý redaktor griloval

Pan Popelka nemohl být připraven. Jeho přípravou je Holešovská výzva. A ta na zcela samozřejmé otázky redaktora (kterými v tomto případě výjimečně reprezentoval i většinu z nás) vůbec neodpovídá. Což je absolutní tagédie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 767x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik