Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Z Vašich nesmyslů si vyberu jen jeden: Stojí zde Babiš proti Kalouskovi.

Pak by byl výběr naprosto snadný: Kalousek, Kalousek a znova Kalousek.

3 2
možnosti
MV

Minus omylem, pardon.

0 0
možnosti
Foto

Zákulisní loutkovodičí, jisté kruhy, zmanipulování prosťáčci, ......

Kde já tohle už četl???

7 0
možnosti
VH

Kdyby jen četl (RP), ale i slýchal (Zelenkova ČS TV)

4 0
možnosti
Foto

Chystal jsem se dnes na Letnou s celou rodinou. Ale pan Stýblo to tak pěkně vysvětlil, že nakonec zajedeme na Čapí hnízdo.

9 0
možnosti
Foto

To je jak vyšité z Rudého práva z nejtemnéjší komunistické doby.. Hlavně klid na práci a pozor na Kalouska!

Zajímalo by mne autore, kolik řetèzových mejlů máte ve své poště a na jakých pozicích v nich figurujete.

Je mi divné, že na jedné straně mluvíte o klientelismu a opoziční smlouvě, o mafiánským strukturách ODS i ČSD a jaksi vám uniká, že demonstrace jsou právě proti tomu největšímu mafiánoví, kterého tehdejší doba vyprodukovala.

9 0
možnosti
VH

Všimněme si, kolik je zde takto zpracovaných blogů. Dezinformátoři mají pohotovost. Babiš se myslících demonstrantů bojí.

6 0
možnosti
Foto

Někdo by měl vyčíslit, kolik nás ta demonstrace bude stát peněz. Účast policie, zdravotníků.... Milion chvilek je nástrojem zákulisních loutkovodičů Babišem odstrčených od penězovodů a vždy se najde pár stovek tisíc prosťáčků. Někteří to časem pochopí, ale těm zvlášť jednoduchým to nedojde nikdy.

6 7
možnosti
Foto

Prosím vás, co to máte za hierarchii hodnot! Je neuvěřitelné, že se ptáte na náklady demonstrace za demokracii a lepší život nás všech se starostlivostí dobrého hospodáře a nevadí vám, že vám při tzv. privatizaci někdo ukradl vaše peníze a majetek, t.j. podíl, který patřil jedině vám. Vyčíslil vám někdo kolik milionů to bylo? Víte kolik bilionů Kčs představovalo jmění naší republiky v r.1989? Seznámil vás s tím někdo? Mně ne!

Nevadí vám, že toto jmění představovalo náš společný socialistický majetek a měl být tudíž rozdělen mezi všechny občany spravedlivě rovným dílem?

Nevadí vám, že všechno, co jsme tady všichni vybudovali, rozkradli komunisté podle svého postavení v r.1989 a z většiny národa udělali chudáky a lidí závislé na své moci? Jen se podívejte, z jak obrovského počtu svých spoluobčanů udělali žebráky a bezdomovce! To je vám jedno? Namísto toho, abyste ukázal, že vám to vadí, chcete srovnávat náklady na demonstraci s rozkradení mnoha bilionového majetku, který byl nakonec i v tak obrovském množství zničen nebo zlikvidován jen proto, že komunističtí chamtiví nabyvatelé se s ním nevěděli rady?

Nevadí vám tak obrovský počet lidí, kteří tito komunističtí, otrlí troubové s antisociální poruchou osobnosti za posledních 30 let připravili o život?

Co jste to za člověka, který se vůbec nestydí ptát se kolik peněz bude stát demonstrace za nápravu těchto křivd? Máme vůbec šanci napravit to, co je již nenávratně pryč?[>-]

3 0
možnosti
LL

Neskutečný blábol. A to jsem ještě omylem kliknul na karmu.

4 1
možnosti

Rv

Tak se opět ocitáme před Listopadem! Dehonestace, závist, nenávist, arogance, pomstychtivost, vulgarita, kořistnění a hrabání pod sebe!

To vše se nelíbí současným demonstrantům a proti tomu ve skutečnosti demonstrují! Nedemonstrují proti zvoleným špičkám, ale proti jejich touze po moci, ovládnutí, aroganci, kořistniství, ohrožování svobody a demokracie!

Jenže mocní a jejich služebníci na ně sypou nejrůznější falešné arogantní pomluvy. Jako za komunistů! Ale vždyť ty pomuvy řídí bývalí komunisti, estébáci, veksláci a pohrdači pravdou.

!!

11 6
možnosti
Foto

Další prosťáček, který nechápe, že právě ti dnešní demonstranti jsou poblblí a zmanipulovaní zákulisní skupinou, která se přes ně chce znovu dostat k moci.

5 7
možnosti
Foto

Vážený pane!

Nevím, kde žijete, ale vaše morální zaslepenost je do Nebe volající. Žádný soudný člověk s průměrnou inteligencí nemůže žít pospolu v sousedských vztazích s tak morálně pokřivenými lidmi, jenž po té, co zlikvidovali buržoazii v padesátých letech, připravili scénář změn spolu s událostmi r.1989, diametrálně odlišných od komunistické filosofie marxleninismu, aby nakonec se sami stali novodobou velkoburžoazii z nabytého našeho společného socialistického majetku. Věřte, že prognostici a všichni, kteří se toho zúčastnili byli tak prověření a kovaní komunisté, že by si sami od sebe nikdy nedovolili vytvořit politické spektrum a zejména nové vládní strany a rozebrat náš společný majetek a mnohonásobně podvést své spoluobčany. Může to dokázat normální milující člověk s lidským citem a empatií? Zcela jistě, že ne! Již dávno měly nastát u nás odezvy na tak velké nepravosti, kterých jsme byli svědky. Držím palce všem demonstrantům, aby neztráceli víru v nápravu křivd (bylo jich moc) a prosadili své požadavky přes nesoudné lidí a užitečné idioty, bez níž by lidé porušující morálku a lidskost nemohli existovat.

Jeden významný sociolog sedmdesátých let, zabývající se profesionálně dezinformacemi a výrobou veřejného mínění napsal ve své knize:

Laxnost ve věcech pravdy a lži, práva a bezpráví vytváří příznivou půdu pro ty, kteří mají sklon ke klamání. Lze to vyjádřit zákonitosti:

Čím víc je na jedné straně těch, kteří jsou lhostejní k pravdě, tím víc je těch, kteří tento jejich postoj využívají ke klamání.

Dnešní psychologové popisují také velký rozdíl v mentalitě většiny občanů ve vyspělých zemích a u nás. U Čechů objevují neschopnost, která svou malostí odporuje hrdinství našich předků. Tuto neschopnost nazvali naučenou bezmocností, kdy nevěří, že se něco změní k lepšímu, mají strach ze ztráty zaměstnání a proto raději se stávají morálně slepými a lhostejnými.V

8 1
možnosti
VH

Na debatu u stolu musí být min. 2, ale udatný Andrej se bojí....strašný blog, uvítal bych zavedení antikarmy..RvRv

12 4
možnosti
SN

:-).....Pane Havránku, to má diskutovat s jakýmsi nedostudovaný týpkem, který svůj proslov musí číst z papíru? Tak....to by u mně opravdu hluboko klesl!

Ať s ním jde diskutovat někdo z těch loutkovodičů, Fiala, Bartoš, Farský a další: Tak na to bych se těšil! !!!!!!

0 4
možnosti