Diskuse

Noční můra.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Ludanek

30. 7. 2011 22:05
Nejrychlejší úspory

Asi nezbyde nic jiného, než část policistů propustit. Které, to už je věc policie. V soukromé firmě při nutných úsporách nastupuje nejrychlejší způsob  = snížení počtu zaměstnanců.  Pokud dobře počítám, tak při snížení stavu o 5000 zaměstnanců policie ušetří přes 1,6 miliardy Kč ( počítáno při průměru 27.250 ;-) ). Tedy něco víc, než je potřeba ušetřit, a to zbylé se dá rozdělit mezi ty, co zůstanou. Co se týká reputace policie, jsou to převážně mladí kluci ( pro ně to jsou slušné peníze ), ovšem s nedostatkem nadhledu a zkušeností, takže např. nějakému ostřílenému řidiči s právníky v zádech asi nic nedokážou ....  Ti starší, zkušenější, chytře odešli s výsluhou, ať již do důchodu či někam jinam. ;-O

0 0
možnosti
PK

skeptický

30. 7. 2011 15:01
Policejní úředníci.

Nevím jak kde, al v našem městě Policie ČR zcela rezignovala na pořádkovou službu a tak nebýt obecní policie asi bych se musel ozbrojit.

Živého policistu je možno uvidět ještě tak těsně za cedulí označující obec, jak stíhají "piráty" silnic a ještě při silničních kontrolách. Jinak vídám jen policejní oktávie jedoucí kdoví kam.

S kriminální policií jsem nikdy zkušenost neměl a tak ji nemohu hodnotit. Jen v médiích se dozvídám, jak zase někomu z hlavounů neprokázali trestnost očividné lumpárny a jak chytili nějakého běžného zločince.

Z hlediska běžného občana vlastně jakoby neexistovala.

1 0
možnosti
ZM

tomsk88

30. 7. 2011 13:46
názor......

.... pěkné..... je to prostě tak, že lidi platí daně jak mourovatí a aby měli k dispozici policii, tak někdo z těch přežvýkavců nahoře navrhne policejní regulační poplatek.....  aby se něčím policajti zabývali, tak od  (např. okradeného) občana vyberou regulační poplatek.... stejně jako ve zdravotnictví.... a stejně to asi v budoucnu bude při používání silnic 1 možná i 2 a možná i 3 třídy, takový silniční regulační poplatek.....

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

30. 7. 2011 13:55
Re: názor......

raději to ani neříkejte, aby se nenechal někdo inspirovat.R^

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

30. 7. 2011 13:45
Trochu vysvětlení.

Tak jako první : Mzdové náklady není to stejné jako hrubá mzda.

Mzdové náklady jsou superhrubá mzda.

A druhé vysvětlení: Každý středoškolák s maturitou z matematiky ví, že u asymetrického rozdělení je se medián i modus odlišují od průměru. Proč se tedy divíte, že 60 % lidí má mzdu podprůměrnou ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 767x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik