Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^ třikrát karma. Šátkem to začíná a ve finále ustanovením práva šária končí. Ve škole všichni vědí, že je muslimka, na to šátek nepotřebuje a venku ať si ho nosí jak se jí zachce. Nejde o šátek, jde o postoj k politickému islámu, který zdejší Ústředí muslimských obcí představuje.

Neméně škodlivý výrok jako paní Šabatové pronesl pan ministr za školy odpovědný; asi moc nepřemýšlel.

2 0
možnosti

Autore,

osobně považuji požadavek muslimek na nošení hidžábu ve škole za zcela legitimní. Stejně jako křesťané mohou ve škole nosit křížek na krku a židé mohou nosit jarmulku. Hidžáb je totiž šátek, který ženám nezakrývá obličej

Něco jiného je nošení burky, kdy ženám koukají pouze oči a zbytek je zakrytý. Burku bych zakázal nejen ve školách, ale i na veřejném  prostranství.

0 3
možnosti
HM

No vidíte, já a spoustu dalších občanů téhle republiky ne. Státní školy jsou sekulární, proto  by se viditelné náboženské symboly tolerovat neměly. Kromě toho je tu jeden aspekt, který vy a vám podobní odmítáte vidět. Všude, kde se muslimům ustoupilo (protože toleranci berou zásadně jako slabost), si začali vynucovat další a další ústupky a protože se cílevědomě množí jako králíci ("dobudeme Evropu dělohami našich žen", pravil imám), dneska se ve Francii ve školách vaří halal jídlo i pro nemuslimské školáky,muslimové v Anglii jako řidiči autobusů nepouštějí dovnitř  Evropany s pejsky a další a další. Když se muslimským grázlíkům nelíbí, že jako nevzdělaní nemakačenkové nedostanou skvěle placenou práci, zapalují auta, rozbíjejí obchody, rabují....  K tomuhle vedla v ostatních zemích, a že jich je spousta (Švédsko, Norsko, Anglie...), politika tolerance, z níž se tyhle země v poslední době překvapeně probouzejí. My jsme na začátku a místo abychom se poučili z jejich zkušeností, díky takovým "užitečným idiotům" jako je jistá dáma, se tam řítíme také.

4 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik