Kdo nevěří, ať tam běží...

Tohle přísloví pro zvědavé platí stále. I když noviny nejsou, co bývaly, dnes zvědavci nemusí ani zdvihnout zadek od televize. Přiznám se, častěji sedím u compu, ale ani v tom nejsem důsledný. Lépe si pohovořit s přáteli.

Zloděj křičí – chyťte zloděje.

 

K pětadvacátému říjnu roku 1948 se již letos vyjádřil kde – kdo, ale nemohu nevzpomenout setkání pod koněm na Václavském náměstí. Letos pod Sv. Václavem postávala asi stovka přihlížejících a stovka demokratických bijců,“ demokratických,“ politických stran.  A nejvíc je zajímavé, co předložila zaručeně veřejnoprávní media. Protože zrakový vjem je nejsilnější, především je třeba mluvit o České televizi.

 

Od Klémy Gottwalda ani nemusím odbočovat, protože i současná ČT se stala nástrojem jednosměrné propagandy. Redakce publicistiky, zpravodajství, ale i v případě poslední, zimní olympiády, musí správně zapadnout do požadovaného zadání. Česká televize se místo vyvážených informací snaží vytvářet názor politické korektnosti a snaží se podporovat pouze to, co je pro evropská veřejnoprávní média přípustné. Ono se ale není moc čemu divit, protože i ČT má Kalouskem a evropskými cenzorovanými penězi, vytvořen, tak říkajíc úhel pohledu.

 

Vítězný únor 2018.

 

Kalouskův nástupce europoslanec a předseda TOP 09 byl na podiu úderný, že dav hučel úžasem. Drtil Sovětský Svaz i dnešní ruskou armádu a hruď nastavoval ruským raketám. Jiní, jako žena Udženia, byli trošku jemnější, škoda, že největší demagog Fiala z ODS poslal za sebe mluvit slaboučkého Kupku. Na podiu tedy nastoupila nová generace politiků a pod podiem asi stovka „demokratů.“

Mimopražští diváci, kteří se denně obávají o práci a svoje mzdy aby uživili svoje rodiny, by nad touto komedií mohli jen mávnout rukou. Kdyby ovšem, Česká televize a Česká tisková kancelář neukázala tendenční záběry z blízka, aby je viděl celý svět. "Rozzlobené davy nespokojené s Babišovou vládou v demisi a senilním prezidentem Zemanem." Jak lidé odmítají nepřátelské Rusko a přejí si ochranu úžasné Evropské unie a americkou ochranu Pentagonu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Stýblo | úterý 27.2.2018 14:04 | karma článku: 16,61 | přečteno: 394x
  • Další články autora

Karel Stýblo

Povídání na neděli.

19.9.2021 v 10:39 | Karma: 12,41

Karel Stýblo

Krizový premiér.

28.2.2021 v 13:50 | Karma: 12,02

Karel Stýblo

Naděje pro Babiše

13.2.2021 v 13:11 | Karma: 34,33

Karel Stýblo

Reminiscence

31.12.2020 v 9:39 | Karma: 5,24