Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kdyby to nebyla tragédie, byla by to legrácka. Nejvyšší Belzebub a ďáblů velitel USA, se podivuje, že Američané viděli ďábla.

0 1
možnosti
VM

V95l49a73d18a 30M56u26s71i67l

11. 9. 2014 12:34

Článek je   hezký  Jde o jakousi epikrisu hodnotící  celosvětovozhu politiku   a  USA  jako samozvaného policajta..

      Autorovi jaksi uniká z čeho pramení blahobyt  západních států..

0 0
možnosti
JP

Nejhorší co může být, zalést do své ulity a myslet si, že se k nám nic zlého nedostatne.

0 0
možnosti
JT

11.9. znamenalo smrt cca 3000 americanu a nasledne cca pul milionu neamericanu. Myslim, ze USA se pomstila dostatecne, byt vesmes na lidech, kteri s tim nemely nic spolecneho.

4 2
možnosti
DK

Je treba si polozit otazku cim si Amerika zaslouzila utok na WTC...Soucasne teroristy tak nejak chapu. Ti reaguji na vzniklou situaci. Pokud si nejaka rodina v klidu zila treba v Afganistanu a diky USA prisla o cast svych clenu, da se pochopit touha pozustalych po pomste...ale to vsechno prislo az potom.

3 2
možnosti
JT

Amerika si to zaslouzila tim, ze se do vseho vmesuje. Dokud mela na praci sovetsky svaz a jeho satelity, tak se to moc nedelo.

3 2
možnosti
MM

Zeptejte se Izraelců, jak to islamisté myslí.

2 0
možnosti
Foto

Teroristický útok 11. září spáchali Arabové, kteří nežili naokraji společnosti, pocházeli z bohatých Arabských rodin, studovali v Evropě,žili v Evropě a sami nezosnovali útok, ten připravila Al - Káida z Afganistánua také se k tomu přihlásila. Pokud necháme radikální islámský svět, ať sistřihá svoje burky, tak nebude dlouho trvat a máme je v Evropě, jak násučí historie

7 0
možnosti
JT

Mate pravdu. Nerikam vyhladit je, jak navrhuje Obama, ale postavit neprostupnou zed. Prece jen je to jejich zeme, tak at si tam delaji, co chteji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 767x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik