Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

hurkajan

2. 3. 2011 16:49
ani nevíte jak

hlubokou máte pravdu předevčírem hledání pohotovosti po celé Praze a ejhle jsou dvě !!! zubní na celou matičku měst a ještě bez možnosti parkování takže šusem klusem pochodové cvičení a pořadník skoro na další nejbližší možné datum tisíciletí;-€8-o a po zákroku napsat recept na tišící pilulky- ani náhodou od toho máme osobní lékaře...prý8-o;-€

0 0
možnosti
M

mischplysch

2. 3. 2011 15:40
asistentky

No co vím, tak v zahraničí to tak leckde funguje. V těhotenství se navštěvuje převážně jen asistentka, doktor pouze vyjímečně. Porod doma s asistentkou je normální součást porodnického systému, i když většina rodí v porodnicích, ale zase doktor se volá jen pokud je opravdu třeba.

Někdy je lepší rodit se Zkušenou porodní asistenkou než se začínajícím doktorem :-)

0 0
možnosti
C

Camino

2. 3. 2011 22:02
Re: asistentky

V Indii Vam vytrhne zub i dedula na chodniku, obvykle ma vystaveno par zubnich protez a spinavy hadr na krvave ruce po procedureR^

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

2. 3. 2011 14:35
A k čemu je

doktor při rození - notabene někde na telefonu či spící na cimře, když za své "služby" chce stále víc a víc? Když  ta "porodní bába" zvládne na 95% stejnou službu za desetinu ceny?

0 0
možnosti
JM

janacz

2. 3. 2011 12:48
Mám takový nápad

Vyučím se Šamanem. Jen zdali by mi náš stát pobyt u Indiánů zaplatil. Tady nejsou po ruce. V

0 0
možnosti
L

lrklo

2. 3. 2011 11:38
No jo, ale pojištění budete platit dál

;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 3. 2011 10:32
Skoro by to bylo na karmu (a jistě nějaké přibudou)

Ale závěr příšerný. Nikoliv jen kvůli porodním bábám. Kvůli názoru, je "zdroje jsou". Nejsou. Ani na nekonečně drahou léčbu. Prostě nejsou.

0 0
možnosti
PK

repanak

2. 3. 2011 11:04
Re: Skoro by to bylo na karmu (a jistě nějaké přibudou)

Bohužel slušný, i když taky tvrdý kapitalismus odešel s německým zázrakem koncem 80.let. Teď už je to jenom zlodějna počínaje prkotinami jako focení ministrovy rodinky za 70 mega (přitom ten ministr ještě nic nedokázal). A ani žádné smysluplné reformy, které by měnily chování obyvatel nejsou na obzoru a ani nemohou být. Kapitalismus po česku vůbec není tak efektivní, jak si národ myslel. A vy Stará káro, už byste si měl najít nový slogan pro obhajobu lumpáren než zdroje jsou. To bylo řečeno v určité situaci a Špidla takové zvláštní vyjadřování má - i když to třeba myslí jinak.

0 0
možnosti
IH

misaviki

2. 3. 2011 9:57
U mého porodu v nemocnici byla jen ta asistentka

Máte pocit, že porodní asistentka, která už dnes musí mít vysokoškolské vzdělání, je rovna kováři? Mícháte hrušky s jabkama. Když jsem rodila, byla u porodu jen ta asistentka. Doktor jen nakuknul a byl k dispozici, kdyby něco. A vím od známých, že to měli taky tak - když nebyly komplikace, doktoři seděli za bukem nebo chrápali.  Ale když to chtějí porodní asistentky uznat jako oficiální postup - asistentka je u porodu a doktora volá jen při potížích, je z toho problém; a přitom to tak neoficiálně funguje. 

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

2. 3. 2011 9:50
Myslím, že je zbytečné

takhle shazovat porodní asistentky. Většina z nich není pro to, co kritizujete. Zjistěte si kolik je jich v oné "vykřikující" UNIPA.

0 0
možnosti

jarinka

2. 3. 2011 8:00
!!!

;-D Hlavně si vypálit hodně kořaly. Bez ní to v nové medicíně nepůjde. K vnitřnímu i vnějšímu použití.

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1803x
motorkář a kluk z Jindřichova Hradce, baví mě řečtina, rád si dělám legraci, hodně pracuju, dost cestuju a padesát mi fakt bylo...

Seznam rubrik