Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A Petr Uhl by jim mohl dělat prvního prezidenta.

3 0
možnosti

a Kocáb ministra práce a sociálních věcí.

0 0
možnosti

J67a78n 86H46l54e61d53í48k

18. 9. 2013 16:47

území romové asi neseženou, v Indii by se ztratili a do 3 roků splynuli s pokrevními bratry, kteří by jim však nedali ani vindru, tedy zlomenou rupii. Navrhuji, jako 1.krok řešení--- sestěhovat romy do Prahy a těsného okolí, aby na ně půlmilion úředníků z 359 státních organizací dobře viděli a mohli naživo řešit problémy. V Praze je nejvíce prac.míst, což by vedlo k rychlé socializaci, po repatriaci velmi početných Slováků a Rusů by se uvolnila nejméně 1/3 bytů a domků, čili je to schůdná a předvolebně sympatická cesta k usmíření.

4 1
možnosti
Foto

Židům se také darovalo území, které se jiným sebralo. Vhodná by byla subsaharská Afrika, tam vše roste skoro samo, nemusí se topit, bydlet se dá v slaměných chýších, dá se říci že bez práce tam jsou koláče.

2 3
možnosti

J38a17n 75H89l18e84d87í89k

18. 9. 2013 16:54

p. Bicero, ani nevím, že by Židé někomu kradli území, není tomu přesně naopak ? Totiž 13 století před Kristem byli Arabové pouze na okrajích pouští, Egypťané na Sinaj moc nechodili, tudíž zbývají Chetité, Féničané (Golias), dlouholeté iránské výboje, Židé se s Mojžíšem VRÁTILI !!! --- do země svých otců ze zajetí faraona a poté Babylonu.

4 0
možnosti

I když bych Úsvit nikdy nevolil, tak jsem považoval p. Okamuru za rozumného člověka, který chápe realitu roku 2013. Jak by si to asi představoval? Že nějaká delegace romů se vypraví do OSN jako do realitky, jestli by na světě nebyla nějaká volná parcela? Nebo, že by jim v tom Okamura pomohl a někde se poptal, třeba v Japonsku? Aha tam už jich je samotných hodně. Tak by se mohl poptat v Mongolsku, tam je ještě dost místa.

Mě to přijde stejně ujeté, jako když kdysi Sládek prohlašoval, že bude chtít po Ukrajině vrátit Zakarpatskou rus.

2 0
možnosti

Otazka te Ukrajiny  neni ujeta . Jako vzdy platilo ,plati a urcite bude platit , ze u  naroku na nejake uzemi , ktery je  podporeny silou, ktera stoji za mnou  je nejdulezitejsi ten silovy argument . Samotny narok uz pote muze byt smesny ,hloupy atd. .... ......Nemci v predvecer 2WW uplatnovali smesny a  vylhany narok na Ceske a pozdeji I Polske Sudety . Pokud by na miste tehdejsiho Nemecka bylo treba stat Zapadni Samou ,ktera nema zadnou armadu ,tak valka ani zabrani Ceskoslovenska by se nekonalo . Ale bylo Nemecko a silovy argument Wermacht . ....Kdyby na miste dnesni Ceske Republiky ,byly treba USA ,tak argument na navraceni casti  ukradeneho uzemi by uz tak smesny nebyl .  Ovsem s tema 30 tankama co nam zbyly ,by jsme to dnes nejspis projeli I ze Zapadni Samou ,za kterou by bojovali nejspis jen partyzani a domobrana .

0 0
možnosti

Izrael je taky uměle vzniklý stát. Jen původnímu obyvatelstvu (Palestincům) se to dodnes nelíbí. Vám by se taky nelíbilo, kdyby Vám a sousedům kolem někdo sebral dům a zahradu a vytvořil tam umělý stát. Proto není problémem vznik státu, problémem je KDE by měl být, aby to nevadilo původnímu obyvatelstvu, které na tom území bydlí. Ono to totiž ani nemusí být v Evropě, klidně v Patagonii, ale proč by Romové budovali vlastní stát, když se jim v Čechách líbí?

0 0
možnosti

Obyvatelům Patagonie by se to asi vadilo a Romům taky...a v Čechách se jim myslím nelíbí, jak je patrno z jejich projevů, že jsou diskriminováni...a chce se po nich, aby pracovali;-)

2 0
možnosti

A co by prinutilo romy se do toho statu odstehovat ? Vzdyt by se tim pripravili o sve zivitele.

3 0
možnosti

Každý národ má právo na sebeurčení a vlastní stát. Dnes je jen problém, kde by si ho mohl vybudovat, protože svět je rozdělen;-D

0 0
možnosti

No to jistě má, pokud o to stojí. Zatím za vlastní stát bojuje pan Okamura a jeho sympatizanti.

0 0
možnosti
Foto

M75i30l62a48n 85K40a90s54l

18. 9. 2013 15:17

No potřebovali by vlastní stát, když se jim pořád nelíbí v jiných. Museli by se taky trošku starat o sebe - není to marná myšlenka.

3 0
možnosti

Pokud vím, tak pan Okamura na dotaz, kde by romský stát měl být, odpověděl, že to záleží na Romech. Takže já to chápu tak, že Romové se nejdříve porozhlédnou a potom řeknou, kde by se jim líbilo. Pokud na onom území náhodou už bude nějaký legitimní stát, bude se to operativně řešit. :-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
motorkář a kluk z Jindřichova Hradce, baví mě řečtina, rád si dělám legraci, hodně pracuju, dost cestuju a padesát mi fakt bylo...

Seznam rubrik