Naše vláda měla silný článek, paradoxně v Bártovi..

     Usurpátor řídil 3 ministerstva, celou svojí stranu, firmu a dokonce snad...i blondýnky. Oproti tomu laxní a neautoritativní předseda vlády. Troufnu si říci, že Česká republika potřebuje konečně silnou osobnost, snad i despotického diktátora.  

    Já vím, že mě tu ukamenují  rádo by odborníci na politologii. Vedou tu  "vážné" diskuze, převážně pod anonymními nicky, na rozdíl od blogera, a špetka humoru a odlehčení je jim cizí.

    S přechytralými, vyhraněnými názory a radami. Všechno ostatní je minimálně špatně. Snažím se být pozitivní,  a občas si z lidí politické scény udělat "dámské poprsí" /kozy/.

     Ale teď to myslím vážně. Náš stát, naše situace, stav politiky a financí především  potřebuje člověka jako je Bárta. Nejsme monarchie, ale potřebujeme vládce, diktátora.. líp, aby usurpátor vládl všem ministerstvům a měl celý systém pod kontrolou, byť na tom bohatl, než aby každé ministerstvo bylo důkladně vytunelováno pokaždé jiným ministrem a jeho sebrankou, tak jak to známe... Nikdo už nechce platit za chyby a zlodějny jiných. Státní majetek je z většiny prodaný a vydělalo na tom pár prominentů, kteří stát zadlužují stále víc.  

     Jeho plán z roku 2008 byl ze science-fiction. Bártovi se to podařilo naprosto nevídaným způsobem. Jen chybička se vloudila. A to si myslím jen díky závisti. Sorry, ale žádný kmotr ze současných státníků mu nesahá ani po kotníky.

     Premiér už delší dobu přešlapoval na místě, pašákujíc Vondru, místo aby ho vyhodil a vůbec nepůsobil jako premiér, spíš jako pionýrský vedoucí. Teď už jako hasič pověsti a  jeho "hořící" vlády, potažmo ODS...

P.S. Je mi to líto, ale já to tak cítím.

Autor: Karel Štrobl | pondělí 11.4.2011 8:35 | karma článku: 30,67 | přečteno: 1368x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32