Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Alowen

23. 2. 2011 12:07
Podle spekulace na zacatku clanku...

...tu neni potreba ani prezident ;-D kdyz ho stejne snemovna muze prehlasovat.

Ne, ted vazne. Kdyz si dame ruku na srdce, kdo z nas by si zrusil prisun financi, kdyby mel moznost? Taky si myslim, ze je senat nanic... Tak co kdyby to cela CR sabotovala a nikdo priste neprisel k volbam do senatu?

Kde neni volic, neni zvoleny ;-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

22. 2. 2011 10:44
zlatá slova.

ale jak už jsme se bavili kdysi. tohle by spravila snad jen občanská neposlušnost, zatlouci dveře stovkama hřebíkama a dokud se sami nezruší, nepustit je ani na záchod.;-) a dokud neodsouhlasí jednoduchý model zástupců podle počtu lidí ve správních oblastech a úřednickou vládu, nedat jim včetně parlamentu ani najíst.

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 2. 2011 11:37
Není nic jednoduššího

Zkusila třeba opozice navrhnout, že je pro snížení počtu ústavních činitelů třeba na 1/3 ?  Nenavrhla - ani s tím snížením sama nesouhlasí ;-)!!

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

21. 2. 2011 10:58
Blbá politika zfanatizovaných pravicových politiků,

kteří naprosto nic, kromě svých osobních zájmů, nepochopili a svým vědomím zůstali trčet na úrovni zkorumpované meziválečné politiky, přivedli Českou republiku na úroveň koloniální země konce 19. století. Od roku 1990 můžeme krok za krokem sledovat jejich bezprecedentní způsob vládnutí a devastaci naprosto všeho, na co si lze jen vzpomenout. Není oblasti, kterou by se jim nepodařilo totálně rozvrátit. Jejich primitivní pojetí svobody, demokracie a svobodného podnikání nemá ve skutečnosti s těmito hodnotami nic společného. Pár stovek gaunerů a darebáků nic ze zkušeností historického vývoje Západu nepochopilo. Jejich politika je politikou zákonů džungle, kde silnější požírá slabšího a je mu naprosto lhostejné, je-li tou obětí příslušník jeho druhu - pravicový volič nebo kdokoliv jiný.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

21. 2. 2011 11:29
Re: Blbá politika zfanatizovaných pravicových politiků,

Vyjmenujte alespoň pět "rozvrácených oblastí" a popiště tu "rozvrácenost".

Mimochodem: "pravicoví politici" vládli jen sotva polovinu etapy dvacetiletí 1990÷2010. Zbytek vládly amorfní OF a levicová ČSSD, případně "úřednické" vlády.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

21. 2. 2011 10:54
Samozřejmě spočítal

Je jednoduché vydělit rozpočet počtem dní (kalendářních, pracovních).

Jen mně řekněte, jak pan Kalousek (či kdokoliv jiný) dosáhne takové změny ústavy, ve které nebude senát.  Je třeba být realista. Nebo nehledat důvody k brblání za každou cenu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
motorkář a kluk z Jindřichova Hradce, baví mě řečtina, rád si dělám legraci, hodně pracuju, dost cestuju a padesát mi fakt bylo...

Seznam rubrik