Každý den plný švindlů

Ráno mě vzbudí budík v 6.00 h, ale ve skutečnosti je 5.00 h. Bělící zubní pastou z lékárny si vypucuju mluvnici i když obsahuje toxiny. K snídani do sebe šoupnu zdravý jogurt plný ovoce - srajda, ve které žádné ovoce není.

Jdu do fabriky Škoda což je vlastně Volkswagen. Auta mají spotřebu 5 resp. 6,5 litrů. Nezamořují ovzduší, jen nesplňují emise. 

K obědu si dám české národní jídlo knedlo-zelo-vepřo, které je ve skutečnosti bavorské. Z práce domů zajdu na nákup do supermarketu, který prodává z lásky k Česku...

Odpoledne zaskočím do mikropivovaru, který nejen, že není mikropivovarem, ale ani se tam pivo nevaří, jen prodává. Večer mrknu na jediné seriozní zprávy ČT - netřeba komentit /!!!/. Juknu na hokej co neférově  ovlivňují rozhodčí. Na dobrou noc načnu české pivo co už dávno české není..

V noci se mi zdá o tom, že v důchodu bezstarostně chodím  s ostatníma dědkama na pivo a s babičkou spokojeně cestujeme, protože naše důchody jsou úměrné tomu co jsme státu odvedli úměrně době či, že se probudíme a ráno rozhodujeme, jestli si uděláme sobotu nebo neděli.. jak někteří vládní praví.

3x za noc jdu na malou i když poctivě polykám drahé forte prášky a při zvuku buzení si opět popřejeme krásné ráno i když bychom ještě radši spali..

P.S.  Takže mi ani nepřijde divné řeknu-li, že jdu na jedno a vrátím se za chvíli, když vím, že šoupnu 6 kousků a vrátím se za 2 hodky, když to dobře půjde...

 Ale jinak jsem šťastný člověk, věřte mi ...

 

 

Autor: Karel Štrobl | pondělí 23.5.2016 7:46 | karma článku: 27,84 | přečteno: 883x