Fantomas už vyjednává příští datum sametové revoluce ?!

Každá doba přináší „třídní boj“. Nezáleží na tom, že iniciátor-guru je člověk, který je většinou motivován majetkem. V případě socialismu – všichni, komu komunisté majetek znárodnili, podřídili celý svůj život jeho navrácení. Někteří i za cenu lidských životů. I  za cenu vražd a loupeží   ve jménu „svobody“ .

 

Jistě, komunisté jsou zodpovědni za totalitní zřízení v kterém byli lidé Československé socialistické republiky zotročováni po dlouhých 40 let. Nucení panáčkovat, zdravicovat, mávat prvomájovými a jinými mávátky různým komunistickým průvodům i průvodcům.

Jenže komunisté svoji politickou a předevm ekonomickou hru prohráli. Oni - a ti, co jim čistili anály ...si rozdělili majetek a latifundie ČR a začali hospodařit po " kapitalisticku".

Mentalita lidí stejná, jen se otočily póly..a tak potkáváme na úřadech lidi..ale ani to není důležité.

Teď, když je země rozkradená, zničená soukromníky, kdy zemědělec je živ líp z dotací EU než z toho co vyprodukuje jeho pole /alespoň to tak ve statistikách deklaruje!!!/, kdy ti, co jim stát, naše společnost vrátila majetek, zkrachovali, peníze a majetek prošusrovali a zadlužili vše co mohli..

Už zase nestojí o náš státeček v srdci Evropy, který za ně všechny dluhy   /tedy my /   musí uhradit..  Počkají si až moc převezmou komunisti, vše  znárodní a  s tím i majetek a zbylou funkčnost České republiky.

Znárodní vše funfující a prosperující ve jménu všeho lidu a za 20 let /možná dřív/, to  probendí jejich „vlastenečtí“ lídři úplně stejně jako ti nyní.

Je mi z vás ze všech špatně, jenže ono to tak je..

On i  Václav Havel byl revolucionář – bojoval i za svůj odvěký majetek- obrovský majetek- Barandov, Lucerna atd. atd. Tím nechci ani nemíním snižovat jeho účast a důležitost nejen v sametové revoluci. Jen si dovolím podotknout, že bych také a možná srdnatěji bojoval proti komukoli, abych vyzískal rodinný majetek zpět.

I kdybych seděl Brežněvovi na kolenou jako malý kluk.

A až bych to dosáhl, věnoval bych se sbíráním a restaurováním veteránů. Motorky, auta. Veliké muzeum, přístupné všem.  Žádný institut VK, kterému se lidé smějí a je vhodný zejména pro olizovače análů, ale muzeum auto moto historie.

A kdyby mě přepadlo nic nedělačské delirium-vymyslel bych a nechal postavit - motorku ..bezproblémovou, bezpečnou, krásnou / určitě červenou/ a dostupnou všem – takovou na které by nikdo nemohl umřít.. no tak zpět do reality.

Možná to bude znít blbě, ale kdyby můj děda vlastnil půl Vídně a komunisté jeho majetek znárodnili, bojoval bych ze všech možných i nemožných sil a občasných projevů za „svoje“ dědictví.

Ve jménu všeho – projevu, pohybu, vyznání i svobodníka..

Jenže dnes to vypadá, že tahle „fantomasova parta“, už vzhledem k volbám, taky neví kudy kam a tak se obrátí na komunisty s podporou k jejich vládě.. pááč Aníci i ti co se chlubí chozením do kostela jsou velmi nevyzpytatelní, neřkuli nedůvěryhodní a nespolehliví.

A tím začne opět onen sebezničující proces..

Jen tak  připomínku :

"Přece 7 trapných pinpongáčů /míčů //milionů// / nic neřeší. Důležitá je strana, její PROGRAM a důvěryhodnost."

"Já řku"   /dodávám/  :  "Zbytek, jako morálku či odpovědnost - si strčte do pr**le "

 

P.S.

Pařez zústane pařezem a vůl volem, že, vr. soude..!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Štrobl | úterý 12.11.2013 2:33 | karma článku: 17,92 | přečteno: 1178x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32