Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Maloktera firma muze udelat to, co EPC.

0 0
možnosti
ZZ

Co tím EPC míníte ?

8-o

0 0
možnosti
ZB

Bohužel pěikolka bude škodit celé volební období.

5 4
možnosti
ZZ

Bohužel máte pravdu.

;-(

3 0
možnosti
Foto

Pravicová vláda ODS? To je dost blbý vtip.

8 2
možnosti
ZZ

Spíš vláda národní katastrofy.

;-(

1 0
možnosti
RP

Poroblém Křetínského byl ovšem v tom, že Stanjura chtěl zdanit zisky, které z asi 99 % pocházejí z obchodování s energií mimo Českou republiku. To by přineslo velké znevýhodnění Křetínského firmy v porovnání se zahraničnéí konkurencí.

0 0
možnosti
RC

EPC je spekulant. Jak by k tomu znevyhodneni melo dojit?

0 0
možnosti
DR

Přesně to si o té nové dani myslím i já. Dopadne to úplně naopak než si ten neuměl na financích myslí.

Jasná karma. R^

15 2
možnosti
JZ

Fiala se Stanjurou by to měli spočítané, kdyby prováděli opravdové pravicové reformy. Tedy zavedení spoluúčasti pacientů ve zdravotnictví, zavedení nadstandardů ve zdravotnictví, penzijní reformu, omezení sociálních dávek, omezení podpory v nezaměstnanosti, atd.

5 7
možnosti
Foto

Válek chce vrátit nadstandardy ve zdravotnictví. Bude dvojí kvalita péče, připustil...nadpis článku Novinky.cz

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

Windfall tax bude fungovat jako 60% daňová přirážka aplikovaná na nadměrný zisk těchto firem stanovený jako rozdíl mezi základem daně v daném roce a průměrem základů daně za poslední 4 roky (tj. 2018-2021) navýšeným o 20 %.

0 0
možnosti
LC

Dlouhodobě česká klasika. Levice privatizuje, pravice zvyšuje daně. Vzpomeňme na Kalouskovu daňovou smršť. Jeho vysněných jednotných 25% DPH na vše, přijde na pořad na jaře.

2 3
možnosti
Foto

V západním světě platí pravidlo, že pravice hodná svého jména daně snižuje s poukazem na rozšiřování prostoru svobody a levice tomu brání s poukazem na nutnost zachování solidarity..Vlády vedené ODS za Klause i za Topolánka snižovaly složenou daňovou kvótu a vlády vedené ČSSD za Zemana, Špidly, Grosse a Paroubka tuto složenou daňovou kvótu mírně, ale přece jen zvyšovaly. Budiž jasně řečeno, že pro zvyšování daní na straně pravice existuje jen jeden jediný legitimní důvod, a tím je válečný stav. Žádný jiný důvod není legitimní. Daně jsou po více než století trvajícím experimentu se socialismem všude v západním světě tak vysoké, že pravice nemá a ještě dlouho nebude mít žádný jiný klíčový úkol, než tyto daně snižovat a rozšiřovat tak prostor pro individuální iniciativu a svobodu jednotlivce.

2 0
možnosti
JZ

Vláda to má těžké. Na jednu stranu je jí vytýká, že rozhazuje. Přitom ta Babišova rozhazovala ještě víc. Na druhou stranu, převážně okamurovci z SPD natahuje ruce a křičí státe dej.

9 16
možnosti
LC
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1430x
Svoboda a odpovědnost - dvě věci, které považuji za základ naší demokratické společnosti. Nenechme si je sebrat.

Seznam rubrik