Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vite, ona ta uctenka muze byt take na neco dobra. Stalo se to me osobne. Koupil jsem kohoutek s otvory pro sletovani. Kdyz jsem prijel domu a promyslel dalsi postup me prace, zjistil jsem, ze kohoutek se zavitem bude lepsi. Pri ceste na nakup (po dvou dnech) jsem se znovu v obchode zastavil a s UCTENKOU jsem ten kohoutek (s otvory pro sletovani) vratil. Pani me vse pripravila a take me dala dalsi uctenku pro reklamaci, kdybych sve penize nedostal na muj ucet pri platebni karte. Cela tato zalezitost trvale asi 3 minuty. Ja jsem nemusil rici ani slovo. Na takove sluzby je uctenka perfektni. Jenze, a to se musim priznat, se to nestalo v CR. Proto podporuji snahu vsech, kteri bojuji za provedeni cele teto procedury az do konce. Melo by stale platit heslo Tomase Bati: Nas zakaznik, nas pan !!!!

0 0
možnosti
VV

Pak zbyva jedine reseni. Myslim, ze uz to kdosi navrhoval v  padesatych letech.

Vymenit lid.

1 0
možnosti
NM

...mám dojem,že to až moc dramatizujete;-D[>-]

0 0
možnosti
PK

"Zrušme" hotové peníze (uvažují o tom např. Švédové) a velká část problému zmizí. Lze sice zaplatit řemeslníkovi i košíkem hub ev. nějakou rozkoší, ale to by bylo asi zanedbatelné.

0 0
možnosti
JM

Správně. Stát bude mít pod kontrolou úplně vše.:-P

Podle mého názoru jsou peníze, které stát nedokáže ukradnout, využity mnohem lépe, než naše daně. Z daní se nejdříve musí nažrat státní aparát, potom "spřátelené" firmy, dále zbytečné neziskovky, předražené cykloztezky a nakonec zbude na důchodce, invalidy, hasiče a doktory.

1 0
možnosti
LB

nene, vysvětlete 70 leté paní s důchodem 9000, nájmem s energiemi 5800, ( byt je vlastní, pouze platby za rekonstrukce a nadstandartní údržbu ( přece nebudou uklízet spol.prostory)), že za výměnu těsnění v baterii budete, bohužel účtovat 1 h  práce, dopravu, spotř,materiál a dopravu po obci v paušálu, protože obec je prošpikována modrou zónou rezidentů---a k tomu DPH, státní loupežník si zamne ruce, a babce zbude 2000 na měsíc.. no to je hnus , velebnosti:-) do blejt

1 0
možnosti
PV

P20a63v54e67l 94V83é51b39r

10. 11. 2015 18:17

Vůbec nemáte smysl pro realitu. Systém jeden řemeslník+jeden úředník je naprosto nereálný. Když, tak jeden řemeslník+4 úředníci...

1 0
možnosti
JM

Zapomněl jste na vyživovaného politika, feťáka a cikána. Na ty všechny musí řemeslník vydělat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 859x
Student ekonomie a soudobých dějin, člen TOP 09

Seznam rubrik