Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kam zmizeli ? Agenti STB a podobní lidé postupně vymírají. Pouze blbost je věčná a nesmrtelná. Podstatně větší nebezpečí pro nás, jsou současní blbci, než nějací agenti v důchodu. ;-)

0 0
možnosti

Podívejme se na to z druhé strany, Andrej Babiš, jako zaměstnanec PZO, pravděpodobně spolupracoval s tajnou službou SVÉ VLASTI, které poskytoval jisté ekonomické informace.

2 0
možnosti

A je těžké přijít a říct, dámy a pánové, ako zaměstnanec PZO, jsem spolupracoval s tajnou službou SVOJEJ VLASTI, ktoré jsem poskytoval isté ekonomické informácie.:-P

1 0
možnosti

"Nakonec zjistíme, že v StB nebyl nikdo. Kam všichni ti agenti zmizeli?"

Jenomže agenti a spolupracovníci na seznamech dělali jen slouhy těm co je řídili a to byli členové StB, kteří nijak zasaženi nebyli a působili i působí beztrestně daleko větší škody do dnešních dnů a nikomu to nevadí!?:-/

4 0
možnosti

No vidite a dnes na sousednim blogu se vasi aktiviste zastavaji byvaleho komunisty gen. Petra Pavla. :-))

5 1
možnosti

no, tak ja nerozumim jedne veci. pokud ho tam nekdo zapsal, tak je to pro vas "absolutni pravda" a pokud nasledne zacne tvrdit, ze si vse vymyslel, aby mel od sefu pokoj a bodiky k dobru, tak je to "absolutni lez"? ja nevim, jestli byl babis bures nebo nebyl, ale bud budeme tvrdit, ze stb byla zlocinecka organizace plna lharu a darebaku, co se ani na hnuj nehodi, nebo budeme verit tomu, co tvrdili a tvrdi dnes. proste nejde si vybirat pravdu podle toho, jak se nam to hodi jak v ktere situaci.

2 0
možnosti

Autore,pokud je tento problém skoro 30 let po revoluci pro Vás zásadní...máte problém.Nevidíte daleko větší problémy dnešního světa.

5 4
možnosti

omlouvám se za duplicitu....

0 0
možnosti

...autore...jestli je toto téma skoro 30 let po "revoluci" tak zásadní....máte problém.Nevidíte problémy daleko zásadnější.

0 0
možnosti

Zásadním problémem je že ti o kterých autor píše po revoluci neviseli a proto nás skoro 30 let vesele řídí.

6 0
možnosti

Já myslel, že je to o Hermánkovi, hm...

8 0
možnosti

V KSCM a hodne v CSSD .

2 0
možnosti

Sem na blog.;-DŽe jich tady je.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 859x
Student ekonomie a soudobých dějin, člen TOP 09

Seznam rubrik