Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

To, že je někdo nový ještě neznamená, že lepší...Váš bývalá kolega z Veverek a nová naděje Úsvitu, superguru Vítek by o tom mohl vyprávět.Takové hráče bych nepustil ani na střídačku...

2 2
možnosti
LH

L55i86b50o44r 41H35o73s70a74k

29. 9. 2013 16:45

Ale jinak prima demokracie potrebuje hlavne obyvatelstvo ktere ma zazite demokraticke principy a ktere dokaze dohlidnout dopadu svych rozhodnuti. Ve vychodni Evrope je celkem nepouzitelna a spis ke skode.

2 1
možnosti
EK

Ve východní Evropě ještě přímá demokracie nebyla. Tak jak můžete něco takového tvrdit?[>-]

3 0
možnosti
LH

L85i13b19o45r 80H91o41s34a18k

29. 9. 2013 16:43

Pocitam ze ta nezmerna blogovaci aktivita politiku skonci dnem voleb, jako kdyz utne :-)

4 0
možnosti
Foto

Doufat můžeme. Ale přiznám se, že těch šest sedm článků z Úsvitu denně, jeden uhozenější než druhý, mi začíná mírně brnkat na nervy.

0 1
možnosti
RK

Snad nezáleží na tom jak je tam člověk dlouho, ale co vykonal. A třeba Bárta může skvěle "konkurovat jak Bendovi, tak Sobotkovi. A to tam byl jen tři roky.

1 1
možnosti
RH

Na stará kolena ze sebe udělat vola kvůli marné naději na křesílko v parlamentu? Stojí vám to zato, dělat kašpárka Okamurovi?

2 3
možnosti
LZ

Skvělá připomínka. R^R^R^

3 0
možnosti

Přímá demokracie je celkem škodlivá. Stačí se podívat, kam to dovedli v Kalifornii. Ta je na pokraji bankrotu mj. i proto, že v referendu schválili určitou výši mandatorních výdajů, s níž poté parlament nemůže hýbat, a zároveň si schválili také strop na daně.

6 3
možnosti
EK

Co takové Švýcarsko;-) Je to kousek, nemusíte přes hledět celou zeměkouli. Pokud budem jenom držet hubu a krok, budem furt tam kde jsme...[>-]

3 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 542x
Profesionálně jsem se věnoval hokeji ať už jako hráč, trenér, nebo manažer. Po roce 1993 jsem začal se svým společníkem podnikat a před pár lety předal firmu synovi. Nyní se zajímám hlavně o komunální politiku. V současnosti kandiduji do předčasných parlamentních voleb jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Jihočeském kraji.

Seznam rubrik