Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těch zákazů a povinností je dnes už tolik, že je jednodušší a kratší si přečíst, co ještě je dovoleno.:-(

4 0
možnosti
KD

Ja jsem zase nepochopil, proč nejsou zakázány vodní dýmky, když cigarety vadí.

0 0
možnosti
Foto

R^

A nedaj si pokoj a nedaj. Ale co už. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

1 0
možnosti
MS

Ještě jste zapomněl na blbce, kteří nekuřákům vyčítají, že lezou do kuřáckých zařízení a nechápou (ti blbci), že všude není Praha, kde si člověk může vybrat, jestli půjde do kuřácké, či nekuřácké provozovny. :-P

0 1
možnosti
JP

J93a92n 52P82a97l35l74a68s

14. 12. 2016 23:02

No, u nás v Liberci taky není Praha, ale než bych hledal kuřáckou hospodu, dám si radši doma lahváče.

0 0
možnosti
KK

Prosím co to je větší většina nekuřáků? Rád bych věděl kam se mám zařadit.

0 0
možnosti
Foto

J65a85n 20B74e37r89a90n

13. 12. 2016 14:37

Karle, hezky jsi to napsal. Jen drobný optimistický přípodotek. Ono to s těma zákonama chránícíma občanstvo nezačíná až teď, ono to postupně jede už dost dlouhou dobu a je to jen o tom, který konkrétní výmysl kolika lidem šlápne na malíček. A až těch pošlapaných bude velké procento, najde se nějaký politický populista, který nasbírá body a bude mít moc hloupé zákony zrušit. Je jen otázka, zda bude mít i chuť.

Podívej se třeba na motorismus, co se kolem něho povaluje zákazů a nařízení, leckdy už dlouho, některé však čerstvě. Některé mohou vypadat logicky, třeba nulová tolerance alkoholu za volantem, ale nikdy asi nepochopím, proč jsou povinné bezpečnostní pásy potažmo certifikované dětské sedačky. A ten zákon, že musíme být po setmění oblepeni mucholapkama na svatojánské broučky, ten mne taky nenechává klidným.

Všechny ty zákony vlastně oslabují společnost, protože zvyšují šanci, že debilové v tomto drsném a nebezpečném světě přežijí. Mám na mysli ty, kteří používají bezpečnostní pás proto, že se to musí, nikoliv proto, že se tím chrání. Atd.

4 0
možnosti
EH

Podle té vaší definice je každá hospoda kuřácký prostor vyhrazený pro kuřáky a nekuřák tam nemá co dělat. No budiž. Když nechci smrdět, musím chodit kanálama. Teda smrdět kouřem. ;-)

Znám nemálo lidí, kteří tvrdí, že si zapálí pouze v hospodě, že to k tomu patří. Tak teď si nezapálí, protože nebudou mít důvod. Budou z nich už jenom 100% blbci.

0 1
možnosti
Foto

Paní Hasníková asi jste si to špatně přečetla. Nic ve zlém.

3 0
možnosti

:-)R^R^R^ skvěle napsáno, Karle!

4 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 19,25
  • Průměrná čtenost 1736x
Kladeňák.

Seznam rubrik