Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

KK46

15. 9. 2011 14:17
Očekávám, že zanedlouho

bude Bátora obviněn z nákupu propisovaček pro celé školství bez řádného výběrového řízení. Časem se ukáže, že nekupoval propisovačky pro rezort, ale plnicí pero pro vlastní potřebu a za vlastní peníze, ale nezadržitelná mediální kampaň jej prakticky zlikviduje.

Po předčasných volbách, ve kterých vyhraje ČSSD, bude moci TOPka prohlásit, že je tak znechucena dosavadními koaličními partnery, kteří jsou nejen fašistoidní a rasističtí, ale i korupční, tak že je nucena nabídnout spolupráci socialistům.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

12. 9. 2011 7:48
Ideologie?

"Zelení nenávidí celé lidstvo - zhoubnou plíseň na povrchu stále ještě krásné planety Země." Tenhle ideologický blábol Vám diktoval Jakl? ;-D Já se děsím nejvíc lidí, jako je právě váš blogerský oblíbenec. O ničem nemusí nic vědět, stačí se vybavit "pravicovou" ideologií a může jít diskutovat o čemkoliv. Takový dělnicko-rolnický poradce naruby... Hrozně by mě zajímala, jaká je vaše definice "zeleného" (pro Jakla i Kikinu je to každý, kdo nesdílí jejich názory) a jak byste doložil, že je to s tou nenávistí tak, jak píšete....

1 0
možnosti
KK

KK46

12. 9. 2011 8:53
Re: Ideologie?

a) Nenávist k lidstvu: Zelení by možná vzali lidstvo na milost, kdyby zůstalo na úrovni lovců a sběračů. Ano, harmonické spojení s přírodou, jak bývalo u Indiánů, Eskymáků a podobně.

b) definice Zelených - je problém, na který si netroufám. Myslím, že je to jako s feministkami: tam existuje řada směrů, od těch militantních, které by nejraději udělaly z mužů krmivo pro psy a kočky až po ty umírněné, které chtějí zvýhodnit ženy při vstupu do atraktivních oborů: řízení podniků, politika apod. Feministka se dá těžko definovat. Mezi Zelenými jistě existuje také řada směrů. Hlasatelům návratu k přírodě, by mohlo být vyhověno za cenu redukce lidstva. Země bez techniky uživí malý zlomek populace. Ti, kteří prosazují "ekologické" technologie, směřují k něčemu podobnému. Neskutečně drahé technologie způsobí zchudnutí nejvyspělejších států a tím ztrátu jejich schopnosti pomáhat těm nejubožejším. Z toho poplynou hladomory, epidemie a jiné pohromy ve třetím světě, a zase tu máme tu redukci lidstva.

1 0
možnosti