Kam nás dostala násilná integrace nepřizpůsobivých

Žijeme ve velmi nebezpečných časech. Jsem šokován, zarmoucen ale také zhnusen z faktické nečinnosti zodpovědných. Plácání prázdných slov nic nevyřeší. Lidé postižení tupě a násilně prosazovanou pozitivní diskriminací potřebují pomoc TEĎ HNED. Ne až se uvolní fondy, až se sestaví krizový plán na vyřešení  vzniklé situace a nebo až budou první mrtví.

A nebo ona „neopodstatněná nenávist“ vůči cikánům nikdy neskončí. Velmi módní, hlavně u obhájců dotačního systému, je tvrdit, ze cikáni nejsou všichni stejní, neházejme je všechny do jednoho pytle atd.

Jenže politici, místní zastupitelé, odpovědní úředníci a ostatní zaměstnanci lidu se nyní mohou klidně chovat, jako by voliči neexistovali, neboť vědí, že voliči nemají žádnou moc.

Pravda, mohou vůbec něco dělat oni politici? Dnes je 27 bývalých národních států Evropy, kteří nemají Ústavy, zvolenou vládu, de facto nám vše nařizují nevolení úředníci z Bruselu, kteří založili v Evropské Unii byrokratický korporační stát, tak monolitický, že většina obyvatel Evropy je zastrašována k mlčení.

Teď je otázkou, zda státy Evropské Unie zvládnou příliv plánovaných 52 milionů, již zahájené muslimské imigrace do EU? Kdo bude další cizopasníky dotovat? Proboha co budeme potom jíst?

Ti, co neremcají a makají, už zkrátka neuživí všechny ty pijavice a parazity.

Romské děti se bály, do školy je doprovodil uznávaný expert na menšiny. K tomu snad ani není třeba komentář. Soudný člověk si udělá názor sám.

Jak ale budeme dále žít ve svých domovech?

Švédsko, dávané donedávna za příklad integrace muslimů do společnosti, muselo vyčlenit 4 miliony Švédských korun na ochranu Švédů žijících v Malmö. Švédů, kteří se v této zemi narodili a bohužel pro ně, nevyznávají muslimské náboženství.

Multikultura je jed, naprostý nesmysl a šílenství. 

Lidé, kteří budou skrývat svou hlavu do písku, nebo ještě hůř, ignorovat pravdu a realitu, rostoucí ohrožení a zlo, čeká nevyhnutelně záhuba.

Stalo se to v bolševickém Rusku, stalo se to ve fašistické Itálii, stalo se tak v nacistickém Německu, v maoistické Číně, v polpotovské Kambodži … A děje se tak všude kde je ignorován skutečný problém a je nahrazen „vyššími cíli“.

Muslimské nepokoje v Anglii, Švédsku, Francii a Nizozemsku, zrušení koncertu izraelského Symfonického orchestru na BBC (protestovali a demonstrovali muslimové) – to vše nás teprve čeká.

A na závěr perlu dle logiky sociálně vyloučených:

Žádám odškodní za to, že jsem se nenarodil Rómským rodičům! Proč se i já nemohu mít dobře a žít na úkor Vás ostatních?

 

Autor: Karel Krchňák | úterý 6.9.2011 13:25 | karma článku: 36,95 | přečteno: 2114x