Jsme svědky genocidy

Jde o autogenocidu vlastní blbostí? Jak dlouho ještě budeme tvrdit, že ta koule, je vlastně krychle, s hodně zaoblenými rohy? Copak neplatí fakta a pravda? A nebo je naše západní civilizace záměrně decimována pod pláštíkem multikulturního soužití?

Lars Hedegaard, dánský spisovatel a historik byl odsouzen dánským soudem. Dostal pokutu 5.000,- dánských korun (asi 16.000,- Kč). Jenomže jak je možné pokutovat člověka a odsoudit ho za pravdu?

Soud ho odsoudil za to, že řekl, že v islámských zemích jsou dívky znásilňované svými strýci, otci apod. "Když muslimský muž znásilní ženu, je to dle muslimské víry jeho právo, může tak učinit."

Jenže jeho slova se nelíbí muslimům: "Se svobodou projevu přichází velká zodpovědnost a je třeba zvážit, co váš projev udělá s ostatními. V civilizované společnosti není místo pro takové, jak Lars Hedegaard."

No to je tedy pěkné. My je kritizovat nesmíme, ale oni si klidně mohou dál znásilňovat?  A co dál, bez opravdové svobody projevu, to zde na Evropském kontinentě bude za chvíli vypadat jako v Afganistánu.

Muslimové, kteří toto praktikují jsou nechutná havěť, zvířata. Ale vlastně ani zvíře se tak nechová. Ani zvíře nekopuluje se svými mláďaty, Tak se chovají pouze muslimové.

Diskuze Muslimů, jak si dokonale sexuálně užít se svojí nezletilou manželkou je zde. Ve videu hned na začátku článku.

Je naprosto nechutné, že musíme sdílet planetu s lidmi takového druhu. Praktikování Islámu, je zločin proti lidskosti!

 

Pokud nebudete bojovat za pravdu, když můžete snadno vyhrát bez krveprolití,

pokud nebudete bojovat, když vaše vítězství bude jisté a ne příliš drahé,

můžete přijít do okamžiku, kdy budete muset bojovat proti všemu

a jen s nejistou šancí na přežití.

Potom ale mohou být ještě horší věci.

Možná že budete muset bojovat,

když již není žádná naděje na vítězství,

protože je lepší zahynout než žít jako otroci.
Winston Churchill

 

 

Autor: Karel Krchňák | pátek 6.5.2011 1:07 | karma článku: 32,64 | přečteno: 2602x