Islamisté, pomalu se připravujte, že potáhnete kam patříte

Ve Finsku přibývají preference straně Pravých Finů - "True Finns" vyletěla jako raketa na 18%. Strana Geerta Wilderse v Nizozemí ztrojnásobila počet svých voličů a Strana Svobody v Rakousku je u našich sousedů největší stranou. Podobné trendy lze pozorovat i  v dalších zemích. Hnutí majících multikultury už plné zuby, v Evropě rostou.

David Cameron, Angela Merkelová a Nicolas Sarkozy řekli, že multikulturalismu propadl. To je pravda, ale rozhodně to není dost.  Potřebujeme politiky, kteří skutečně ví, že musíme udělat něco co přinese podstatnou změnu v tomto obludném systému. Již nás to nic nedělání začíná dusit. Ale to nejsou rozhodně jen další prázdná slova, ale musí přijít radikální změna.

Ostatně co jiného je pozitivní diskriminace, než násilné prosazování multikulturního nesmyslu? Máme s tím osobní zkušenosti, a ještě se nám podsouvá, že Češi jsou rasisti!

Podívejme se našima dnešníma očima na dva mesiáše. Je prostým faktem, že ve většině civilizovaných místech světa, by Mohammed byl uvězněn nebo popraven. Na rozdíl od Ježíše, ktereho lze brát i dnes za morální vzor. A i když člověk zrovna není křesťan,  může vidět, že Ježíš byl velký muž, zatímco Mohammed byl vrah, násilník, lupič a pedofil!

Islamisté, Vaše Kniha mluví o znásilněních, incestech, vraždách, lžích a podvodech. Islám opanoval a vymyl hlavy mnoha lidem. Ale zbytek světa, naše civilizace Vás nikdy nebude respektovat. Evropa se probouzí ze svého spánku. Vše, co vidíme mi nevěřící na Islámu je nenávist a pokrytectví, zloba a špína mezi Vámi.

Pro ty z Vás, kteří neovládáte němčinu, jsou na tomto videu anglické titulky. Jde o vystoupení Geerta Wilderse v Berline. Já osobně souhlasím s názorem tohoto muže, že Evropané mají právo na ochranu svojí kultury.

 

Autor: Karel Krchňák | středa 7.9.2011 14:51 | karma článku: 36,42 | přečteno: 2524x