Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Nene, to slovo určitě nevzniklo v místech, která popisuješ.

Já se s ním setkávám už roky - a to ve velice konzervativním prostředí tradiční velké české firmy s historií sahající ještě před 2. světovou. A to hlavně u těch zaměstnanců, kteří víceméně patří k inventáři.

Jak to vzniklo? Nevím. Buď předpřipravovali ještě za Husáka a Jakeše. Nebo to byla obrana, která vznikla v turbulentních časech hned po sametu, kdy člověk nevěděl, jestli se zítra budou lít kulky či písmenka a také jestli stále bude tu práci mít a v podstatě ani neměl tušení komu ta firma bude zítra zase patřit...

Každopádně už od začátku mám pro tento termín definici:

"Předpřipravené" = Teď si vzpomínám že jsem to měl udělat, ale úplně jsem na to zapomněl. Ale vím jak se to dělá a teď čekám na to až mi Franta dá podklady. Pak už to bude jedna radost. Asi tak za 2-3 týdny.

0 0
možnosti
JP

Vřelé díky za výborné postřehy z oblasti Brumlovky (ČEZ, HP, O2 a další). Jako bývalý insider mohu potvrdit, včetně těch ManDayů. Ovšem tam jde o business, kde až tak znalosti nehrají roli a jazyk už vůbec ne.

0 0
možnosti

Přípravář předpřipřavil přípravek k přípravě přípravného připravovadla:-P

2 0
možnosti
SH

Málem jsem ten závěrečný slogan přehlédla, a to by byla škodaR^. Dokonalý článek je tím ještě "dokonalejší" = další nesmysl! Stejně jako jsem kdysi něco hledala v "nejúplnějším" televizním programu.:-)

0 0
možnosti
KJ

Ano, to je zcela nejoptimálnější, transparetní a průhledné !!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1726x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik