Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte v tom několik zajímavých postřehů, ale zbytek je spíše beletrie, což je úměrné tomu, že paní Šichtařovou považujete populární ekonomku. :-)

1 0
možnosti
KJ

Inu MŠ dostala Blogana roku, takže populární asi bude ... O tom druhém slovu je zcela jistě možno polemisovati jako o všem, ale tu "vědu" vystudovala. A beletrie ? Aby to taky někdo četl,moc jinak to nejde. Kdybych chtěl napsat odborný článek, tak se neplacatím tady.

0 0
možnosti
Foto

Je pravda, že úvodní veršovánku máte jakoby okopčenou od Hermánka. A kde jsou ty časy, kdy ministr financí a pozdější premiér proslulý fistulkou a ekonomickými balíčky, mával pěstičkami, že musíme mít minimálně desetiprocentní inflaci, jak to nejde.

1 0
možnosti
KJ

Heřmánek neznám. Kdysi se to vařilo a pak se to plácalo na zánět spojivek. Nebo je to ten herec ?

0 0
možnosti
VB

Pro p. Řezníka, přečtěte si článek ještě jednou a pomalu. Článek není o Mazdě.

1 0
možnosti
Foto

To snad byl jenom příklad, takže poněkud jinak: pokud záporné úrokové sazby kopírují snížení cenové hladiny, tak nelze mluvit o nějakém oškubávání střadatelů.

0 0
možnosti
TM

Ono to není celé. Souběžně se pracuje na omezování hotovostních plateb, na omezování držby hotovosti až po zrušení hotových (papírových, kovových) peněz vůbec. Tuším že ve Švédsku už na to chtějí najet. Ovšem i když jen některé platby a koupě věcí nad řekněme pro začátek 10tis.Kč budeme muset udělat převodem, tak se bez účtu neobejdeme a postupné vkládání hotových peněz z domova na účet bude také zatíženo poplatky. Prostě nás oškubou v každém případě. Nejvíc mne ale zajímá spoření na důchod (tedy i jiné dlouhodobé), to zjevně půjde do háje. Takže jen úvěry. Přinejmenším u důchodců to asi bude problém.

4 0
možnosti
Foto

Pokud vás banka oškube o 100 000 z jednoho milionu a mezitím cena Mazdy se sníží rovněž o 100 000 z 1 milionu , tak jste stejně bohatý jako před tím oškubáním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik