Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes už ne, dříve na to byl VUML. :-)

0 0
možnosti
PK

VUML absolvovaly za ta léta statisíce, i hodně nestraníků. Ministra vybral ÚV a musel pasovat, t.j. být ze správného kraje. Pamatuji si jak si kdysi mocný Mamula postavil hlavu, že je málo ministrů z Ostravska a tak se jím stal ten s nejmenšími šancemi. VUML byl spíš pro plebs.

0 0
možnosti
Foto

Jak by fungoval podnik, ve kterém by se každé 4 roky měnil ředitel a s ním i jeho náměstci? Než se člověk naučí řádně vykonávat novou funkci trvá roky a když to zvládne, tak ho vymění.

2 0
možnosti
Foto

:-)Kdyby jenom na ministra. Na leckterý post se dalo vystudovat i v kriminále. ,,Ty budeš prezident, a ty kardinál" pravil bachař na Borech ( z vyprávění D.D.). Jestli to nějakej bachař říkal třeba Husákovi, to nevím;-)

1 0
možnosti
PN

Vyborna je kandidatka na ministryni za vedu. Jedinou normalni skolu, kterou vystudovala, je stredni prumyslova skola stavebni. Pak ma bakalarku ze soukrome skoly politologie, magistryni take ze soukrome skoly a krome toho jeste MBA. MBA a bakalarku zmakla jako mistostarostka (starostka Cernosic). Asi ji to pracovne moc nevytezovalo. Jinak tu balakarku ma ze skoly, kde studoval pornoherec pro 5% Jakub Janda. Samozrejme pani Langsadlova ma relevantni praxi, 2 roky davala razitka na stavebnim urade, pak materska a 8 roku vedla penzion. Sefka ceske vedy jako kdyz vysije. A vubec to neni trafika pred duchodem.

7 0
možnosti
PK

Peak také byla ministryní obrany, sice necelé 2 týdny, ale byla. Na druhou stranu i paní Ursula nebyla prý dobrou ministryní, i když navrhla stejnokroj pro těhotné vojandy - a kam to dotáhla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik