Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Typicka ukazka retardovaneho justicniho systemu a monstra ceske byrokracie, ktery uz se totane vymknul kontrole. Utlucou te s jeste vice uchylnymi argumenty typu: "...neprojevil naléhavý právní zájem..." Na mnohe se ani argumentovat neda, protoze jsou tak hloupe az zarazejici, ze na ne nelze ani reagovat. Je to neco jako  srazka s ožralym blbcem.

Po pravde receno v mem pripade, pokud by se nejednalo o obrovskou castku, napr o ztratu domu, auta apod. tak radeji spolku nespravedlnost a financni ztratu nez se zahazovat s temito uchylnymi jisticnimi a legalnimi procesy. Zmareny cas, penize, rozruseni, rozcileni a to dvakrat, jednoukvuli problemu ktery je duvod k sporu a pak spor samotny s timto uchylnym byrokratickym systemem.

V tomto retardovanem 'demokratickem' a 'svobodnem' systemu se nedivim, ze procesy a vysetrovani nejvyssich kriminalniku, kteri pokradli statu miliardy (ktere ted danovi poplatnici dluzi) se tahly vic nez 8 let a NIC se nerozhodlo, aby pak tito dostali amnestie (individualem vyuzivajicim stejny 'svobodny' a 'demokraticky' system)  a mohli nam ukazovat dlouhy nos...

2 1
možnosti