Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P92e20t28r 70Č93e16j59k17a

15. 2. 2017 13:15

Po třísté ta samá krávovina..... Fakt nechápu, co je pro vás pane Januško nesrozumitelné na tom, že jako smluvní straně vám vznikají v případě porušení smlouvy druhou stranou určitá práva (buď ze smlouvy nebo ze zákona) a je JEN A POUZE na vás, jestli je využijete. A postopadesáté - porušení smluvních podmínek nemá žádnou souvislost s platností smlouvy - je to jako byste řekl, že neplatnou jsou smlouvy uzavřené za úplňku. ;-D Platnost smlouvy a porušení smluvních podmínek spolu nijak nesouvisí - a vám to dojde teprve v okamžiku, kdy pochopíte, co platnost smlouvy znamená...... a protože to nechápete, tak pořád dokolečka plácáte blbosti.

0 0
možnosti
Foto

Pane Čejko, nevyvracím vám váš "právní názor". Je to zbytečné. Ale jestliže některá strana poruší smluvní podmínky, je na soudu (v právním státě), aby soud rozhodl, kdo je v právu. To platí i v banánových republikách.

0 0
možnosti
KN

Žádná strana ten váš nesmysl prosazovat nebude, to si můžete být jist. Zjevné nesmysly neprosazují ani populisté typu Okamury nebo Zemanovců. ;-D

A mimochodem - jediný, kdo tady pohrdá Ústavou, jste vy. Jen ten, kdo pohrdá Ústavou, totiž může považovat soudce za podřízené ministra spravedlnosti a požadovat, aby jim ministr něco nařizoval.

2 0
možnosti
JL

Karle - už jsi toho napsal celkem dost. Takže shrnutí - nikdy, opakuji - nikdy, se ti nepodařilo prokázat, že soudci opovrhují Ústavou. To jsou pouze tvoje mylné subjektivní pocity způsobené totální absencí chápání práva z tvé strany.

5 0
možnosti
Foto

... a stále kvoká, stále kvoká, stále.......

8 0
možnosti