Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^karma a souhlas- dovolat se spravedlnosti není vždy snadné

0 0
možnosti
KN

A já si pořád říkám, kdo tomu právnímu mimoňovi Januškovi dává tu karmu.:-/

Paní Palková, máte pravdu, dovolat se spravedlnosti není vždy snadné, cesta to bývá někdy zdlouhavá a trnitá. Nicméně pokud by nedej bože někdo uskutečnil návrhy a nápady pana Janušky, stala by se ta cesta ještě zdlouhavější a trnitější, případně by vedla do slepé uličky.

Už mu tady bylo např. mnohokrát vysvětlováno, že soudy některé důkazy odmítnou provést prostě proto, že pro rozhodnutí nejsou relevantní. Jak snadné by jinak bylo blokovat celý proces tím, že budu navrhovat stále nové nesmyslné důkazy, třeba výslech celé řady svědků, kteří nic ve věci dosvědčit nemohou. Nebo "přeřazení" státních zástupců pod ministerstvo vnitra, které tady omílá pořád dokola - nejen že nic nevyřeší (jak by tak asi tento krok mohl zabránit trestným činům soudců nebo něco ušetřit ?), ale je zcela proti smyslu dozoru a kontroly, aby státní zastupitelství, které dozoruje práci policie, podléhalo stejnému ministerstvu.

O jeho utkvělé představě, že nejprve o trestném činu musí rozhodnout soud a potom to teprve policie a státní zástupce smí vyšetřovat a obvinit dotyčného člověka, ani nemluvě... Kočár opravdu nelze předpřahat před koně;-)

1 0
možnosti