Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P90e53t56r 87Č34e88j98k96a

4. 9. 2018 17:11

Musím říct, že při čtení tohoto článku si člověk připadá jak Alenka v Říši pekla. Já totálně nechápu, jak na ty svoje nesmyslné vývody přicházíte, opravdu nechápu.

Vůbec netuším, jakou by měl na výkon rozsahu činností státních zástupců vliv fakt, že by nedejbože byli pod ministerstvem vnitra, což je absolutní nesmysl, když jsou státní zástupci dohledový orgán nad činností policie a tudíž musí být institucionálně "jinde", než je policie - ta je organizačně pod vnitrem. Vůbec netuším, jak jste přišel na pozoruhodnou myšlenku, že by státní zastupitelství mělo cokoliv společného s billboardy u silnic...... a ještě víc se divím, jak můžete napsat ten nesmysl s H-systémem a zase směšováním občanskoprávního a trestního řízení. Ještě jednou - pokud někdo spáchá podvod, tak podvedený podá trestní oznámení, policie věc prošetřuje a u soudu to trestní oznámení řeší státní zástupce - nikoliv podvedená strana. Ta je poškozená ve věci, či jako svědek ve věci, ale trestní řízení je VŽDY stát (a tedy státní zástupce) vs. obžalovaný! V trestním řízení je VŽDY jednou ze stran sporu státní zástupce!!! A je to JEN A POUZE státní zástupce, kdo podává obžalobu k soudu. Vy jako případná oběť trestného činu můžete podat jen a pouze trestní oznámení, které policie prošetří a pokud se zjistí, že to zakládá důvodné podezření t.č. podá státní zástupce obžalobu. Jde o veřejnoprávní spor, kde na jedné straně stojí stát.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za poslední větu. Má být: Dokud budou státní zástupci podléhat ministru spravedlnosti, bude náš stát bojištěm justiční mafie.

i

0 0
možnosti
KN

Pouze poslední věta dávala smysl a vy se za ní omlouváte;-D

Jinak Smetka již odsouzen byl a vše si odseděl, těžko no tedy nějaký soud může znovu soudit. Byl odsouzen i k náhradě škody, vzhledem k výši škody je ale její plná náhrada zcela nereálná. Ostatní kolem něho souzeni být nemohou, protože jim Klaus na konci svého funkčního období prezidenta udělil tzv. abolici.

Současný spor byl mezi správcem konkursní podstaty H- systému a družstvem Svatopluk. Žádný státní zástupce v tom nevystupuje. Jedná se o spor civilní.

Nastudujte si pravomoci a úkoly státního zastupitelství. Bilboardy kolem cesty opravdu neřeší, na to máme jiné úřady;-D

0 0
možnosti