Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš byl u výslechu, protože jeho syn, spoluobviněný v kauze ČH, pronesl o svém otci, že ho nechal násilím odvléci na Krym. U syna byla diagnostikována schizofrenie, která se projevuje stihomamy a bludy. Tudíž šlo o formální výslech, ve kterém p. Babiš potvrdil diagnózu a uvedl věci na pravou míru. Kdyby byl Babiš ml. duševně zdravý, chtěl by psychiatrické vyšetření, aby vyvrátil nařčení o duševní chorobě. Protože je nemocný, tak diagnózu popírá a uráží se. Nemoc na něm byla na videu K+S patrná. Slušný člověk by pomateného netrápil otázkami a nenatáčel by ho, nota bene tajně.

1 3
možnosti
Foto

vy jste viděl lékařskou zprávu???

0 0
možnosti
Foto

P86e66t27r 11O49m79e21l64k46a

27. 11. 2018 10:34

Máte v tom dobrý chaos. Každý občan tohoto státu pokud má podezření ze spáchání trestného činu je povinen toto oznámit. Pokud toto podezření pojal navíc státní zástupce, je jeho povinnost dát pokyn k zahájení vyšetřování. Navíc Babiš je pouze obviněný a ne obžalovaný. Soud v tomto stadiu o vyšetřování vůbec nerozhoduje.

2 0
možnosti
Foto

Který zákon mi to nařizuje? Právo a povinnost má pouze policie. Občan nemůže rozhodovat o tom, co je trestný čin, nebo přestupek. Proto si platíme policii.

0 0
možnosti
LC

Premiér je chráněn imunitou?

0 0
možnosti
JH