Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

S Vámi už ta strana nebude mít vůbec žádnou chybu.

0 0
možnosti
JR

J81a93n 75R15á18ž

23. 10. 2013 10:31

Volit Svobodné je pro pravicově smýšlejícího voliče přímo nutností. Nejednom proto,že u nás jiná pravicová strana není,ale hlavně proto,že až se voliči proberou z povolební kocoviny, tak zde musí být strana, která neslibuje nesmysly, které ani nemá v úmyslu po volbách splnit, jak to dělají ty,které se jako pravicové maskují a po volbách se chovají levicově (ODS/TOP09)

4 0
možnosti
JP

J15i18ř58í 68P33l70í20v11a

23. 10. 2013 9:43

Také doufám, že se časem Svobodní prosadí víc a podaří se jim změnit justici směrem, o kterém píšete. Psané zákony nikdy nemohou postihnout všechny možné situace a konkrétní okolnosti. Soudce proto musí mít svobodu se od těchto zákonů odchýlit ve jménu spravedlnosti. A co je to spravedlnost ? To se nedá také slovy obecně vyjádřit, ale soudce by to měl v konkrétní situaci vycítit a formulovat.

2 0
možnosti
Foto

No servus.

Jsem zvědav na chod republiky, až budou matematické zákony nadřízeny Ústavě. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Jedná se prakticky pouze o tento odstavec z doby rakousku-uherska:

Reichsgesetzblatt 1849-1918 (böhmisch)

§ 270 Skutky, pro jejichž existenci zákon stanoví domněnku, nepotřebují důkazu. Důkaz opaku jest dovolen, pokud jej zákon nevylučuje. Tento odvod může veden býti také výslechem stran podle §§ 371 a násl.

 --------------------------------------------------------

Občanský soudní řád 1963:

§ 133 Skutečnost, pro kterou je v zákoně stanovena domněnka, jež připouští důkaz opaku, má soud za prokázánu, pokud v řízení nevyšel najevo opak. V současných navrhovaných změnách je tento odstavec vypuštěn úplně. Jinak matematické důkazy jsou součástí zákona každé civilizované zemi.

1 0
možnosti
Foto

Diskutujícím děkuji, že si článek přečetli. Pokud se domnívají, že jsou v něm nějaké nepravdy, rád jim na logické rozpory odpovím buď zde, nebo e-mailem. Děkuji, že dodržují pravidla blogerů.

2 0
možnosti
MP

Problém soudcokracie by se měl skutečně řešit, ale nikdo k tomu nemá odvahu. Soudružka Benešová s touto mafií dokonce souhlasí.

1 0
možnosti
FV

A sakra :-/ Taková sympatická strana to byla ;-(

2 2
možnosti
DK

D61a43v35i24d 97K88r85á68l

23. 10. 2013 6:59

upřímnou soustrast

a jinak jsem se při četbě této humoresky skvěle pobavil. Nechceš všechny své, zde uveřejněné, humoresky vydat knižně?;-D

1 1
možnosti
RK

To jsou ale kecy. Soudci soudí na základě zákonů. Oni si je nevymýšlejí, ani nemají právo je měnit. Ti tři bezúhonní občané jsou bezúhonní jen proto, že mají zcela nepochopitelně poslaneckou imunitu na všechno. Nevím jak všichni Svobodní, ale konkrétně Payne je proti omezení imunity. A to je jeden z důvodů, proč takového politika nevolit.

2 2
možnosti
Foto

To je jen domněnka, které lidi chtějí věřit, že soudci soudí dle zákonů. Domnívám se, že soudce, který rozhodoval v mém případě daný zákon ani nikdy nečetl, neboť když jsem mu sdělil přesně to, co je v zákoně, tak mi řekl, že si vymýšlím.

3 0
možnosti