Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P95e28t90r 70P83e77t85r49o37v

14. 5. 2014 14:27

Právní autodidakt Januška klade kruciální otázku a nikdo na ni neodpoví. Kruci!

Jinak opakované varování diskutérům - skončíte s pěnou u huby a rozmlácenou klávesnicí či monitorem, případně obojím. Ovšem JUC. Januška se bude stále šťastně usmívat.

2 0
možnosti
Foto

J62a31n 21P36a53v70e18l14k64a

14. 5. 2014 14:43

I když v jedné disukusi už uznal, že se mýlil (ale dalo to práci).

1 0
možnosti
PP

Jen zde na blogu jste dva, kteří nechápou, nechtějí pochopit a o to více obtěžují všemožné instituce. Pokud je podobných v našem státě jen promile, nedivím se přebujelé státní správě....

0 0
možnosti
AD

Máte pravdu, ti dva (a myslím že přesně vím o které dva přesně jde) by potřebovali aby se u nás zpoplatnilo každé podání k policii, správním org., atd. Oni dokážou zaměstnat půl úředníků tohoto státu naprostými kravinami.

0 0
možnosti
AD

Bože to je zase slátanina. Pane inženýre co chcete vysvětlovat na pojmu "zákon"? A ta poznámka o tom, že výklad tohoto pojmu je jiný v justici a jiný v matematice je taky dost  dobrá. Zákon (v justici, nevím jak v matematice) je přeci druh právního předpisu, který je schválen parlamentem (zákonodárným sborem) v legislativním procesu. Obsahuje závazná pravidla chování pro osoby (organizace, státní org., atd.) nacházející se na určitém území. V kontinentálním typu právní kultury je základním pramenem práva. Co na tomhle ještě chcete vysvětlovat?

3 0
možnosti
Foto

Zákon (dokázaná věta) se v matematice nedá vyvrátit. Výrok soudce " smlouva, která se dostala do sporu se zákonem, je platná" se dá vyvrátit důkazem opaku (v matematice důkazem sporu. Soudci někdy vynášejí nepravdivé výroky.

0 0
možnosti