Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P89e22t71r 27Č37e69j29k70a

27. 3. 2018 11:10

Stále nevíte, co znamená platnost smlouvy? Smutné... pak to vede k psaní takových směšných nesmyslů.

3 0
možnosti
KN

Jenom totální právní analfabet nedokáže pochopit, ač mu to bylo vysvětleno alespoň 100x, že pokud jedna ze stran poruší smluvní podmínky (což jste navíc nijak u soudu neprokázal), nestává se tím smlouva neplatnou. Můžete se podle okolností domáhat plnění podle stávající smlouvy, smlouvu vypovědět, odstoupit od ní, uplatnit smluvní sankce. Pokud jste se domáhal toho, aby soud smlouvu "zneplatnil", požadoval jste naprostý nesmysl a soud vaše nesmyslné návrhy oprávněně zamítl. Můžete o tom napsat ještě 500 dalších článků, nic na tom nezměníte.

3 0
možnosti
PK

Justice je noční můra .....dokonce i pan Rath, který se již několik let s ní potýká se mu jí zželelo a když to nebyla sama schopna dopátrat rozhodl se sdělit pravdu a to, že v tý krabici byly penízky pro volební podporu soc.dem.......takže k čemu jí vlastně potřebujeme ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KN

Hmm, až na to, že to je věc policie, aby věc pořádně vyšetřila, případně státního zastupitelství, aby šlo k soudu s řádně vyšetřenou věcí, tedy moci výkonné, nikoliv justice. Justice, tedy soudy, pouze rozhodují na základě důkazů. které jim obžaloba a obhajoba předloží nebo které vyjdou v průběhu řízení najevo, není jejich povinností něco vyšetřovat a něčeho se dopátrávat. Takže pláčete sice dobře, ale na špatném hrobě ;-)

1 0
možnosti