Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo pane Januško, podle Vaší teze o nevinnosti by defakto mohl být institut policie a státních zástupců zrušen.  Jste koumák. Vy jste se nedopustil nějakého trestného činu a chcete si vydupat nový revoluční přístup k postupům orgánů v trestním řízení? Vypadá to tak. Jako že jste apriori nevinen, dokud nebudete odsouzen a tudíž si pro Vás policie vlastně nemůže přijít a Vy nebudete odsouzen. Poslechněte, Vy jste teda fiaknej. A koukám, že na tom ale hodně ležíte. už třetí dopis - a samý důkaz:

0 0
možnosti
ZU

Vy to moc zkoumáte - je to blb a má právo nás otravovat blbostma.

1 0
možnosti
DK

D80a75v32i34d 41K53r75á75l

21. 6. 2013 8:02

januškův blog je zralý na zrušení

1 0
možnosti
PK

„K neduhům stáří patří neschopnost udržet myšlenku a neschopnost myšlenku opustit.“ Ladislav Smoljak

6 0
možnosti
EN

Probůh,zasekl se vám kopírák ve stoji...

8-o

5 0
možnosti
BT

člověče znáte termín "utkvělá myšlenka" tak tím trpíte ale samozřejmě nikdo vám nesmí upírat právo dělat ze sebe neználka v přímém přenosu ;-D

5 0
možnosti
JB

Pána pravděpodobně uchvátila četba od Waltera Blocka, Obhajoba neobhajitelného. Shrnuto, že každý lotr je společnosti prospěšný.

3 0
možnosti

Vyznáváte poněkud zvláštní hodnoty... :-P

5 0
možnosti
RK

Pane, a jak Vy víte, že jsou nevinní?

Nebo patříte takty k té žumpě, která tvrdí, že na přidělení pracovního postu za to, že poslanec hlasuje dle představ člověka, který mu toto místo přidělí, je naprosto v pořádku?

9 0
možnosti
Foto

Ano, patřím k této skupině lidí. Každý je nevinný až do té doby, dokud ho soud pravomocně neodsoudí. Důvod k tomu, aby mne soud mohl soudit, nestačí pouze situace, že jsem se mohl dopustit trestného činu. To by ÚOOZ mohl zavřít všechny občany. Vám se to líbí? Mne se to bytostně dotýká. Takové jednání policie Ústava nedovoluje.

0 0
možnosti