Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lajika

2. 6. 2011 16:26
máte recht.

Živočišný uhlí je nedoceňovanej zázrak. Narozdíl od endiaronu nevytluče celou střevní mikroflóru hlava nehlava, narozdíl od imodia nezastaví střeva (aby tak poskytlo toxinům delší dobu a větší pohodlí k působení). A jeho schopnost absorbovat sajrajt je celkem prověřená. Jeden můj ruskej kamarád má dokonce protikocovinovou metodu - před tím, než začne pít (a že když se do toho dá, pije ten rus jako dán) natankuje jednu až dvě tablety živočišnýho uhlí na 10 kg živé váhy (jedno platíčko mu obyčejně vystačí). A - podle jeho slov - nikakoj chmel nikakoje pochmelje golova svěža... tož - nezkoušela jsem, ale možná na tom něco bude.....

0 0
možnosti
F

Folcwine

2. 6. 2011 14:36
aktivní uhlí?

Copak jste se člověče zbláznil? Z čeho pak budou farmaceutické firmy žít? Co když zkrachují? To by mohlo přeci vrátit hospodářskou krizi! .)

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

2. 6. 2011 14:21
Je nutné všeobecně vrátit se k starým

lékům a praktikám. Díky, že jste je tady zmínil. R^

0 0
možnosti
K

kolem

2. 6. 2011 14:17
1

Zatim bych rekl ze prevenci nelze podcenit, ale spise zalezi na skupine kde se vyskytujete. O tomto kmenu zatim neni moc validnich zprav. To co si prectete v tisku nelze brat vazne. Problem globalniho selhani antibiotik je pouze otazka casu. V kazdem pripade se z touto infekci brzi setkame sami a udelame si vlastni zaver. V kazdem pripade to bude drahe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2837x
Vedoucí lektor kurzu rozvoje kreativity a inovací MBC.

Ředitel vzdělávací společnosti Talent Innovation s.r.o. Externí vysdokoškolský učitel managementu v PsÚ MU v Brně a inovačního managementu VŠE.

www.karelcerveny.org.   Linkedin.

www.mbc.name

Seznam rubrik