Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

carolusI

26. 4. 2011 2:56
Prima reklama

a navic zadarmo. No nekupte to.;-D

0 0
možnosti

n1r5j45qfe5rhtsd74jz

25. 4. 2011 12:43
V tom případě se každý může stát i ........

- mistrem světa ve skoku do dálky

- držitelem ankety Český slavík

- odborníkem na rozvoj kreativity a inovací

0 0
možnosti

petrph

25. 4. 2011 12:15
docela by mne zajímalo

nakolik jsou tyto metody přednášeny ve skutečně technickém prostředí (továrny, vývojové a konstrukční týmy, technické VŠ), a nakolik naopak spíše v prostředím byznysu, marketingu, né-li přímo investičních akcí typu letadlo.

Protože,k tomu aby člověk,nejen něco objevil.navrhl, zavedl do praxe, to trvá léta,spolyká to až příliš mnoho jeho vlastní dřiny,a le i předvědčování jiných a získávaní prostředků.  (A to připočtěme další léta poctivé odborné přípravy). S  tím mu žádný "Odborník na rozvoj kreativity a inovací " nepomůže. Ale hesla typu "Nevaž se, odvaž se",popřípadě "Najdi odvahu být bohatým",  to je  jiná.....

0 0
možnosti

aloisq

24. 4. 2011 22:07
pane

vy si dosti protirecite a pak z toho nakonec udelate pekne PR. Kazdy asi nema vsechny ty vlasnosti co tam vypisujete a rozhodne nesouhlasim, ze kreativitu potlacila skola a podobny blabol. Jeste jste zapomel na Jaru Cimrmana, ten by se do toho vaseho clanku hodil. Jo, a kdyz to vsechno vite, tak proc nejste inovatorem sam?  Ze by se vam jen nechtelo?

0 0
možnosti

zdeseny obcan

24. 4. 2011 23:13
Re: pane

Propagace zazracne metody TRIZ prijde az v dalsim dilu. ;-D

0 0
možnosti

repanak

24. 4. 2011 21:02
Já za velmi důležité považuji:

- dnes na rozdíl od minulosti již téměř nic nemůžete dělat jako jednotlivec, ale jako tým

- a i v této IQ úrovni platí, že jeden je málo a dva už moc.

0 0
možnosti

Mind The Gap

24. 4. 2011 20:53
doplneni

IQ a EQ jsou dulezite komponenty, nicmeme priklanim se k nazoru Daniela Golemana, zverejnenem ve studii Leadership and Intelligence, ze jsou zaroven dulezite i slozky SQ (Social Quotient) CQ (Change Quotient). Jelikoz mate-li byt inovatorem musite byt schopen sve nazory rovnez prosadit (SQ) a nebat se zmeny (CQ) jez nastane jejich aplikaci. Podivejte se na ceskou spolecnost, zde lze najit obrovske mnozstvi prikladu, kdy lide maji IQ, casto i EQ, ale jejich CQ je velmi nizky, protoze se boji zmeny, nechteji ji a budou se ji branit. To same je absence SQ, ktere muzete videt napriklad v korupcnich skandalech, ti lide jsou schopni vydelat penize IQ a pracovat s emocnim prvkem EQ, aby ziskali sve, ale vnimani dopadu jejich jednani na spolecnost SQ je nizke, nebo nulove. Tudiz se domnivam, ze vsechny ctyri komponenty IQ, EQ, SQ, CQ musi byt pritomny, aby bylo docileno opravdove spolecesnky prospesne inovace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2837x
Vedoucí lektor kurzu rozvoje kreativity a inovací MBC.

Ředitel vzdělávací společnosti Talent Innovation s.r.o. Externí vysdokoškolský učitel managementu v PsÚ MU v Brně a inovačního managementu VŠE.

www.karelcerveny.org.   Linkedin.

www.mbc.name

Seznam rubrik