Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

by.drake

3. 5. 2010 21:33
Dnes se vlada opet nedohodla

s pani Havrankovou, ohledne D11, a chce po pani Havrankove, aby sporna mista resila se svou sestrou, misto aby tato sporna mista vlada se sestrou pani Havrankove resila sama.

 

Dalsi dukaz neschopnosti statni spravy ohledne reseni problemu infrastruktury. Pisete o sobe, ze se zabyvate "Vize a strategie rozvoje firem a společnosti. Řešení problémů společnosti...", zatim jste tady dokazal, ze ohledne reseni problemu spolecnosti, umite nazvat vsechny, kteri se te neskutecne neschopnosti statni spravy dokazi postavit, ekoteroristy, jak jednoduche, ze odborniku na reseni problemu, hehe.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

22. 4. 2010 8:47
K Dětem Země

Podívejte se na jejich stránky, hlavně na jejich vzdělání. Ekologická organizace to rozhodně není.

0 0
možnosti
JN

Cynyc

22. 4. 2010 12:45
Re: K Dětem Země

Za ekologickou organizaci se ani neoznačují. Jedná se o organizaci ekologistickou, environmentalistickou. Na to opravdu žádné hluboké vzdělání v ekologii třeba není (v dobrém slova smyslu).

0 0
možnosti
KV

_-1-_

22. 4. 2010 8:45
To, kolik nákladních aut bude jezdit po silnicích,

je dáno víceméně požadavky lidí. Jejich uspokojením potřeby, spotřebou spotřebního zboží. .... Nyní už jen zbývá si říci, jak k těm lidem to zboží dovezeme.

Jestli po dvouproudých silnicích (omezené předjíždění => nadměrné brzdění a rozjíždění), které jsou dlouhé (vyhýbají se výškovému převýšení a kopce objíždějí) a protínají všechny vesnice, městečka a města. Tranzitní doprava tak úplně nadbytečně obtěžuje jejich obyvatele. .... Nebo po rychlostních, čtyřproudých, přímočarých komunikacích, které se vyhýbají městům.

Při použití těchto komunikací dochází k úsporám paliva a zlepšení životního prostředí ve městech. To ovšem některým našim spoluobčanům nedochází.

0 0
možnosti
JN

Cynyc

22. 4. 2010 7:51
Antienvironmentalistické žvásty,

které jsou společensky přijatelné jen v ČR, kde bohužel společenskou diskusi formuje naprostý diletant, ale o to větší aktivista Václav Klaus. Ke konkrétním otázkám, které autor klade: nejsem a nikdy jsem nebyl ekologický aktivista, jsem to, co autor označuje jako "obyčejný člověk". Endemická rostlina je pro mě rozhodně důležitější než stovky lidí a žádné ekoteroristy neznám (zhovadilý termín, pokoušející se postavit ekologisty na úroveň bláznů z Al-Kajdy; protože je to evidentní nesmysl, může být výsledek používání tohoto termínu jedině devalvace pojmu terorista). Úřady jsou tak "slabé vůči teroristům", protože máme liberální demokracii, nikoli diktaturu nastavenou podle přání jednoho antienvironmentalistického pošuka. Ze stejného důvodu může autor o změně legislativy naštěstí jen snít. Jestli má být tento článek projevem oné "kreativity", ze které si autor udělal živnost, pak to jen potvrzuje, že jsou podobní vykukové na úrovni televizních kartářek.

0 0
možnosti
Z

Zapata

21. 4. 2010 22:14
Totalitní myšlení.

V demokracii je normální, že se věci rozebírají ze všech stran a hledá optimální řešení. To je úplně normální, že se k veřejným záležitostem vyjadřuje kdekdo. Kvůli tomu snad ta revoluce byla, ne? Tobě by vyhovovalo, kdyby to někdo nahoře nalajnoval za tebe a ty bys akorát mohl držet hubu? Jsou to občané jako každý, možná nemají vždycky pravdu, ale mají minimálně právo na svůj názor.

A že tam není dálnice? No to je toho, to není na dalších 100 místech v republice kde by být mohla. Proč se třeba taky nezajímáš o tu paní u Hradce Králové co nechce prodat pozemky na stavbu dálnice. Výsledek je totéž, ne?

0 0
možnosti
V

viveka77

21. 4. 2010 22:13
Co je důležitější? :-))

"Co je pro ně důležitější, stovky lidských životů nebo endemická

rostlina?"

Ta otázka je dost hloupě postavená, to nejsou dvě nezávislé možnosti, protože až vyhynou rostliny, vyhynou i lidé. Příroda je větev, na které sedíme.

Jestli je ekoterorismus chránit tu větev, pak jsem taky ekoterorista.

0 0
možnosti
JP

pokin

21. 4. 2010 21:29
Jste trapný, milý zlatý Červený

Vinen není ten, kdo na chyby upozorňuje, ale ten, kdo chyby dělá. V tomto případě tedy státní správa, která není schopná dodržet stávající zákony a při plánování dálnic vrší jednu chybu za druhou. Vy (spolu s tou lúzou v téhle diskusi) si ale potřebujete pěkně po bolševicku najít nepřítele, a do toho pak kopat. No jen do toho, v tomto má tenhle "národ" dlouhou tradici, nebudete první ani poslední.

Zajímavé taky je, že vás nezajímá, proč máme nejdražší dálnice v Evropě - tady je zřejmě státní správa spolu s ŘSD čistá jak lilie, že?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

21. 4. 2010 21:58
Re: Jste trapný, milý zlatý Červený

a kdo asi tak prosadil imbecilní zákony, preferující brouka či rostlinu před místními obyvateli a umožńující lidem odněkud za horama jim otravovat životy? Nebyli to náhodou stejná "zelená" paka, co posléze těch zákonů zneužívají?

0 0
možnosti
M

MORAK

21. 4. 2010 16:03
Přesně !!!

R^

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

21. 4. 2010 15:19
tihle zelení magoři

si pěstují čolky a jinou havěť a pak ji někde kde se má něco stavět naaranžují a nafotí a pak to všude ukazují. Že někde lidé chcípají, to je ale vůbec nezajímá.

0 0
možnosti
JK

bushman 777

21. 4. 2010 15:16
Ekoteroristé

je správný výraz.Kolik let blokovali obchvat Plzně.Před lety jsem měl stejný nápad že bych je přivázal k semaforu na příjezdu kamionú od Rozvadova;-€X

0 0
možnosti